Kinesisk andebryst oppskrifter

Andebryst à la crispy duck

Andebryst à la crispy duck

Dette serveres med vårløk og agurk samt kinesiske pannekaker. Fjern all marinade fra kjøttet og tørk andebrystene
Helstekt and med appelsinsaus og konfiterte poteter

Helstekt and med appelsinsaus og konfiterte poteter

and, and kjernetemperatur, andefett, appelsinsaus, asiatiske krydder, duck, helstekt and, helstekt and med kinesisk five spice krydder, helstekt fugl, hvordan steke and, kinesisk five spice, konfiterte poteter, krydderblanding and, krydderrub til and, sczechwan pepper
Sprøstekt and med nudler

Sprøstekt and med nudler

Ca 400 gr andebryst – helst med skinnet på. 1 ½ ts kinesisk femkrydder. Ca 400 gr andebryst – helst med skinnet på. 1 ½ ts kinesisk femkrydder
Andebryst og Pulled duck

Andebryst og Pulled duck

Rut skinnet, og stek andebrystet med skinnsida ned, så skinnet blir sprøtt og fettet smelter. 2 andebryst. 1/2 kinesisk hvitløk, finhakket. 1/2 kinesisk hvitløk, finhakket
Oppskrift: Peking Duck av andebryst

Oppskrift: Peking Duck av andebryst

) Man trenger også en kinesisk krydderblanding som heter Five spice. Egentlig skal man jo bruke en hel and, eller i den minste et helt lår, med skinn, sånn som i denne oppskriften fra Jamie Oliver, men vi hadde andebryst i fryseren så da måtte jeg prøve meg litt frem
CRISPY DUCK OG WONTON

CRISPY DUCK OG WONTON

Kinesiske pannekaker. Andebryst eller hel and, prøv å få tak i økologisk. Damp de kinesiske pannekakene i fem minutter
"Pekingand"

"Pekingand"

Serverer med små kinesiske pannekaker enten hjemmelaget eller ferdigkjøpt ogstrimlet slangeagurk, vårløk og hoisin saus
Spicy anderett

Spicy anderett

Rut opp andebrystet og krydre med salt og pepper. Del andebrystene i biter som  på bildet, og anrett på tallerken sammen med grønnsaker og ris
Go west for taste of east

Go west for taste of east

Det var også gleden da gutten ble belønnet med et stooort smil og varme ord fra servitøren når bestillingen ble gjort på flytende kinesisk
Wraps med and

Wraps med and

Steik andebrystene etter anvisningen på pakken med peper og litt salt. 600 g andebryst (jeg kjøpte andelår siden jeg ikke fikk tak i andebryst). 2-3 ss kinesisk sichuanpepper (denne pepperen fikk ikke jeg tak i for ingen hadde hørt om den en gang, så jeg brukte vanlig pepper)

Kinesiske andegafler

Ha i andebrystet og la det surre forsiktig i 6 minutter på hver side. (12 stk. ). Ha marinadeingrediensene i en liten teflonpanne

Kinesiske andegafler

Ha i andebrystet og la det surre forsiktig i 6 minutter på hver side. Ha marinadeingrediensene i en liten teflonpanne