Andebryst med appelsinsaus oppskrifter

308 Lagre
Andebryst i appelsinsaus

Andebryst i appelsinsaus

Andebryst i appelsinsaus servert med hasselbackpoteter, honningglaserte rosenkål og valnøtter og frisk filetert appelsin
29 Lagre
Andebryst med appelsinsaus og hassebackpoteter

Andebryst med appelsinsaus og hassebackpoteter

Fettet på andebrystet skal rutes opp før den stekes. Noen minutter før servering skal du smake til sausen med enten mer appelsinsaus eller mer hvit balsamicoeddik
22 Lagre
Andebryst Oscar med appelsinsaus – denne gangen sous vide

Andebryst Oscar med appelsinsaus – denne gangen sous vide

Hvorfor ikke prøve det samme med andebryst. Andebryst kan stekes på flere måter – det vanlige er å først rute svor/skinnside og brune denne raskt i stekepanna og så ettersteke i ovnen
11 Lagre
Andebryst

Andebryst

Snitt fettsiden (små ruter) på andebrystenemed en spiss skarp kniv…. Gni brystene inn med salt og pepper
7 Lagre
Appelsinsaus

Appelsinsaus

andebryst, andebryst med appelsinsaus, andefett, andemiddag, appelsin, appelsinjuice, appelsinmarmelade, appelsinsaus, appelsinsaus til and, appelsinskall, appelsinsyltetøy, appelsinzest, balsamicoeddik, buljong, ferskpresset appelsinjuice, ferskpresset appelsinsaft, festmat, helstekt and, hjemmelaget appelsinsaus, nyttårsmiddag, romantisk middag, Sjalottløk, tilbehør andemiddag, tilbehør festmat
1 Lagre
Andebryst

Andebryst

Snitt fettsiden (små ruter) på andebrystenemed en spiss skarp kniv. Gni brystene inn med salt og pepper
42 Lagre
Helstekt and med appelsinsaus og konfiterte poteter

Helstekt and med appelsinsaus og konfiterte poteter

And passer utmerket som festmat på for eksempel nyttårsaften som en variasjon til kalkun eller til en romantisk middag (her er også andebryst en god idé)
2 Lagre
Salat av andebryst med rødbeter og romglaserte pekannøtter

Salat av andebryst med rødbeter og romglaserte pekannøtter

Rikelig med perfekt rosastekte andebryst, appelsinsaus,Clothildes ristepoteter som forøvrig er verdens beste, og plenty med flotte krispy aspargesbønner som ved siden av erter er den grønnsaken som virkelig funker selv om man kjøper den i frossen tilstand
2 Lagre
Nyttårsaften 2014/2015

Nyttårsaften 2014/2015

Andebryst med appelsinsaus, ovnsbakte rotgrønnsaker med rødløk- og eplekompott…. Jeg syntes det er noe helt spesielt med nyttårsaften og vektlegger maten mer enn noen gang ellers i året
731 Lagre
Sprøstekt Andebryst med appelsinsaus, potetstappe og kantarell

Sprøstekt Andebryst med appelsinsaus, potetstappe og kantarell

Andebryst med sprø svorav Hjemmekokklauget. Som tilbehør kan man enten bruke tradisjonelle rotgrønsaker eller man kan eksperimentere med litt mango og friske salater
684 Lagre
Andebryst i appelsinsaus

Andebryst i appelsinsaus

Denne oppskriften på andebryst har en fantastisk god saus med smak av appelsin, karamell og balsamico
122 Lagre
Andebryst med ovnstekte timianpoteter, rødløkompott, grønne'saker & appelsinsaus  ღ☼

Andebryst med ovnstekte timianpoteter, rødløkompott, grønne'saker & appelsinsaus ღ☼

Legg andebrystet med svoren ned i en stekepanne og stek til svoren har blitt brun og sprø. Appelsinsaus
48 Lagre
Andebryst med krydret appelsinsaus, fløtegratinerte poteter, sellerirotpuré og balsamico-sjampinjong

Andebryst med krydret appelsinsaus, fløtegratinerte poteter, sellerirotpuré og balsamico-sjampinjong

Denne lørdagskvelden endte med kaldt andebryst, kalde fløtegratinerte poteter, kald sellerirotpuré, og kald balsamico-sjampinjong
105 Lagre
Andebryst sous vide

Andebryst sous vide

Legg så i andebrystene, dekk bollen med plastfolie og sett tilbake i kjøleskapet. Kjøttet ble perfekt rosa akkurat slik jeg liker det og man kunne sikkert spist det med skje hvis man ville
44 Lagre
Andebryst med honningsaus

Andebryst med honningsaus

Så få vi heller prøve and i appelsinsaus neste gang. Legg andebrystet med skinnsiden ned i meget varm panne
8 Lagre
Andebryst med stjerneanis og rotgrønnsaker

Andebryst med stjerneanis og rotgrønnsaker

Populært som det fremdeles er med appelsinsaus til and - jeg foretrekker en god rødvinsaus. Stek andebrystet på middels varme med svorsiden ned tilfettet som sitter under svoren har smeltet og svoren blir sprø