Andebryst rødvinssaus oppskrifter

Andebryst med potetmos og rødvinssaus

Lag ruter på skinnsiden av andebrystene, Pass på at du ikke skjærer gjennom kjøttet. Server med hjemmelaget potetmos, rødvinssaus og aspargesbønner som er stekt i andefettet
Andebryst og hjemmelaget rødvinssaus

Andebryst og hjemmelaget rødvinssaus

Skulle gjerne hatt andebryst litt oftere, for det er utrolig godt. Til andbryst liker jeg best rødvinssaus, og den lager du best selv
Rosastekt andebryst!

Rosastekt andebryst!

Rettipannen rødvinssaus. Andebryst er vell ikke noe man kan kalle hverdagsmat…Dette er noe man velger til en spesiell anledning
Andebryst med andpølse

Andebryst med andpølse

Andebryst med andepølse, syltet rødløk, smørstekt sopp, trøffelkrem, ovnsbaktepoteter og rødvinssaus
Andebryst med Sous Vide i dampovn

Andebryst med Sous Vide i dampovn

Tilbehøret til andebrystene er sellerirotpuré, aspargesbønner og rødvinssaus. Rødvinssaus. Disse andebrystene ble så utrolig møre
VERDENS BESTE PINNEKJØTT

VERDENS BESTE PINNEKJØTT

Krydderstekt andebryst med ovnsbakte søtpoteter og delikatesseløk. Helstekt lammelår med ovnsbakte grønnsaker, potetgrateng og rødvinssaus

Andebryst med ovnsstekte grønnsaker, potet- og sellerirotmos og rødvinssaus

Legg andebrystet over i ildfast form. 1 andebryst (2 pers)Skjær ruter i skinnet, og legg andebrystet med skinnsida ned i varm stekepanne. Rødvinssaus ( nok til 4)1 rødløk1 fedd hvitløksmør til steking2 dl rødvin1 ss honning1 dl vannkalvefond (smak til - begynn med 2 ts)1 ss smørtimian Jevning- i dag brukte jeg litt maizennaSmelt litt smør i en kjele. 1 andebryst
Andebryst, rotgrønnsaker og rødløkmarmelade

Andebryst, rotgrønnsaker og rødløkmarmelade

Rødvinssaus. Rødvinssaus. 150 gr andebryst pr person4-5 poteter2 gulrøtter1 sellerirot2 rødbeter (fersk)1 pastinakk1 nett charlottløk1 hvitløk - (5-7 fedd)Frisk timianFrisk rosmarin1 ss honning3 ss oljeSalt og pepper. Kutt grønnsakene i terningerDel charlottløk og hvitløk i toLegg så alt i en ildfast form og hell over olje og honningKrydre med urter og salt og pepper og bland godtSett formen i ovnen på 200 grader til grønnsakene er møre, ca 45-60 minutterSkinnet på andebrystene rutes, krydresBrunes filetene med skinnsiden ned i en panneLegg andefiletene med skinnet opp og fettet fra pannen over grønnsakene. Andebrystene tas ut når de når en kjernetemeratur på ca 65 graderDersom grønnsakene ikke er møre la de stå litt tilLa kjøttet hvile i noen minutterSkjær kjøttet i skiver og servér med rødvinssaus og rødløkmarmelade. 150 gr andebryst pr person
Rødvinssaus

Rødvinssaus

Sausen passer til rein, hjort, andebryst, biff mm. Jeg hadde lyst på noe litt annet enn viltsaus med fløte og fant derfor fram en kjempegod oppskrift på rødvinssaus

Andebryst med potetsymfoni, rødløkskompott og sellerimos.

Jeg laget rødvinssaus til også. Denne gangen ble det andebryst. Denne gangen ble det andebryst. Til 3 personer2 små andebryst - disse rutet jeg fettsida på, og la dem i varm panne med fettsida ned, til de var gyldne og fine. Da det nærmet seg mattid, satte jeg andebrystene inn i stekeovnen, ved 200 grader. 2 små andebryst - disse rutet jeg fettsida på, og la dem i varm panne med fettsida ned, til de var gyldne og fine
Rødvinssaus

Rødvinssaus

Jeg hadde sausen til bakt torskeloin over blomkålpurè, og til andebryst med pærer. Innlegget Rødvinssaus ble publisert på Mat og Vinnett
Andebryst og Pulled duck

Andebryst og Pulled duck

med saltbakte poteter, ovnsbakte rotgrønnsaker og rødvinssaus. Rut skinnet, og stek andebrystet med skinnsida ned, så skinnet blir sprøtt og fettet smelter
Andebryst med pærer og neper

Andebryst med pærer og neper

Super mørt kjøtt som smelter på tungen, saftige biter med pærer, aromasopp, blomkålpurrè og en himmelsk rødvinssaus til
Nyttårsmeny 2013 ~*♥*~

Nyttårsmeny 2013 ~*♥*~

Noe av det beste jeg kan få er perfekt stekt andebryst -og det er ikke noe problem. og Skogsopp i rødvinssaus ♫♪