Andebryst tilbehør oppskrifter

27 Lagre
Andebryst med blomkålpurè og sautert fersken

Andebryst med blomkålpurè og sautert fersken

En enkel blomkålpurè og frisk gressløk passer perfekt som tilbehør. Stekt andebryst smaker utrolig godt og er en rett det er enkelt å lykkes med
19 Lagre
Provencalsk andebryst med honning- og pærepoteter

Provencalsk andebryst med honning- og pærepoteter

Tilbehør. De siste gangene har jeg tilberedt andebrystet sous vide og det har også vært bra, det har blitt mykt som smør
17 Lagre
Andebryst med kirsebærsaus

Andebryst med kirsebærsaus

Server dem på et speil av saus, med kirsebær som tilbehør. Skinnsiden på andebrystene rutes og pensles med vineddik
10 Lagre
Honning-glassert andebryst med smak av jul

Honning-glassert andebryst med smak av jul

Og vi fant på en oppskrift med rotpure, rødkål og en søtlig portvinsaus med rosiner som tilbehør. Og tro det eller ei, jammen fant jeg to flotte andebryst fra Gårdsand, som jeg faktisk fikk tak i på tilbud
5 Lagre
Andebryst med syltet rødløk, sherrysaus og mandelpotetmos

Andebryst med syltet rødløk, sherrysaus og mandelpotetmos

Å tilberede andebryst er ganske enkelt, og du kan variere med tilbehør og sauser. Andebryst er nydelig festmat og er blitt populært å servere også til andre tider enn til høytidene
5 Lagre
Ferskt andebryst med honning

Ferskt andebryst med honning

Andebryst. Rut opp fettet på andebrystet og gni kjøttet inn med salt. Ha honning på andebrystet. Tiden avhenger av hvor stort andebrystet er
4 Lagre
ANDEBRYST med kremet spinat, fikenpakker og portvinsbasert smørsaus

ANDEBRYST med kremet spinat, fikenpakker og portvinsbasert smørsaus

full pakke til andebryst. ANDEBRYSTENE. KRYDDERBLANDING TIL ANDEBRYST. Legg andebrystene med fettsiden ned i en kald, tykkbunnet stekepanne og sett temperaturen på middels høy varme (til bruning)
11 Lagre
Potetform med pære, løk og chili. Perfekt og litt annerledes følge til andebryst og annet saftig vilt.

Potetform med pære, løk og chili. Perfekt og litt annerledes følge til andebryst og annet saftig vilt.

Virkelig en innertier til rosastekt andebryst eller reinsdyrfilet. Potetform som tilbehør for 4-6 personer
46 Lagre
Helstekt and med appelsinsaus og konfiterte poteter

Helstekt and med appelsinsaus og konfiterte poteter

And passer utmerket som festmat på for eksempel nyttårsaften som en variasjon til kalkun eller til en romantisk middag (her er også andebryst en god idé)
35 Lagre
Sprøstekt and med wokede grønnsaker og nudler

Sprøstekt and med wokede grønnsaker og nudler

Roasted duck uten ben (andebryst, andeconfit. Det er kjempe enkelt å lage og kjøttet smaker så nydelig at jeg synes det er greit med enkelt tilbehør av raskt wokede grønnsaker i sesamolje og soyasaus
18 Lagre
Jul - Romjul & Nyttårsmeny 2014 ༺♥ Uke 52 + Uke 1 ' 2015 ༺♥

Jul - Romjul & Nyttårsmeny 2014 ༺♥ Uke 52 + Uke 1 ' 2015 ༺♥

Årets første lørdag ♫♪THAISALAT og SPICY ANDEBRYST med FIVE-SPICE kydder - 五香粉. Oppskriften på Lutefisk med tilbehør finner du her
10 Lagre
Ovnsbakte grønnsaker

Ovnsbakte grønnsaker

Andebryst med tilbehør. Ovnsbakte grønnsaker er flott følge til alle type kjøttretter og du kan benytte de grønnsakene du liker best
8 Lagre
Appelsinsaus

Appelsinsaus

andebryst, andebryst med appelsinsaus, andefett, andemiddag, appelsin, appelsinjuice, appelsinmarmelade, appelsinsaus, appelsinsaus til and, appelsinskall, appelsinsyltetøy, appelsinzest, balsamicoeddik, buljong, ferskpresset appelsinjuice, ferskpresset appelsinsaft, festmat, helstekt and, hjemmelaget appelsinsaus, nyttårsmiddag, romantisk middag, Sjalottløk, tilbehør andemiddag, tilbehør festmat
3 Lagre
EPLE OG LØKKOMPOTT

EPLE OG LØKKOMPOTT

Første gangen jeg laget denne kompotten var det som tilbehør til andebryst. Har også tenkt at dette er utmerket som ribbetilbehør
3 Lagre
Smaken av Frankrike – og torsk med vanilje

Smaken av Frankrike – og torsk med vanilje

Andebryst og foie gras terrine. Da må tilbehøret danderes varsomt. Foie gras og andebryst overlater jeg til proffene a France
2 Lagre
KOMPOTT AV RØDLØK

KOMPOTT AV RØDLØK

Dette er et utrolig godt tilbehør til andebrystet, men som jeg sa, til grov leverpostei smaker den som om den var laget for det