Andebryst tilbehør oppskrifter

Andebryst med kirsebærsaus

Andebryst med kirsebærsaus

Server dem på et speil av saus, med kirsebær som tilbehør. Skinnsiden på andebrystene rutes og pensles med vineddik
Ferskt andebryst med honning

Ferskt andebryst med honning

Andebryst. Rut opp fettet på andebrystet og gni kjøttet inn med salt. Ha honning på andebrystet. Tiden avhenger av hvor stort andebrystet er
Honning-glassert andebryst med smak av jul

Honning-glassert andebryst med smak av jul

Og vi fant på en oppskrift med rotpure, rødkål og en søtlig portvinsaus med rosiner som tilbehør. Og tro det eller ei, jammen fant jeg to flotte andebryst fra Gårdsand, som jeg faktisk fikk tak i på tilbud
Andebryst

Andebryst

and, and med appelsinsaus, and med tilbehør, and til middag, andebryst med rosmarin og hvitløk, andebryst med tilbehør, appelsin, appelsinsaus, balsamico, balsamicobakte cherrytomater, balsamicoeddik, croquetter, croquetter med timian, date mat, datemat, festmat, gourmet mat, høytidsmat, jubileumsmat, jubileumsmiddag, kjærlighet, kremet brokkolisalat, mat til date, middag for to, middag til valentines day, nyttårsaften middag, ovnsbakte cherrytomater, pannestekt nadebryst, romantisk valentines day middag, Romatisk middag, valentines day, valentines middag, valnøtter
EPLE OG LØKKOMPOTT

EPLE OG LØKKOMPOTT

Første gangen jeg laget denne kompotten var det som tilbehør til andebryst. Har også tenkt at dette er utmerket som ribbetilbehør
«Konfiterte» poteter

«Konfiterte» poteter

Potetene er utmerket som tilbehør til helstekt and (oppskrift her) eller andebryst (oppskrift kommer her)
Appelsinsaus

Appelsinsaus

andebryst, andebryst med appelsinsaus, andefett, andemiddag, appelsin, appelsinjuice, appelsinmarmelade, appelsinsaus, appelsinsaus til and, appelsinskall, appelsinsyltetøy, appelsinzest, balsamicoeddik, buljong, ferskpresset appelsinjuice, ferskpresset appelsinsaft, festmat, helstekt and, hjemmelaget appelsinsaus, nyttårsmiddag, romantisk middag, Sjalottløk, tilbehør andemiddag, tilbehør festmat
Sprøstekt kyllingbryst med grønnsaksgrateng

Sprøstekt kyllingbryst med grønnsaksgrateng

Til tilbehør denne gangen lager jeg en enkel grønnsaksgrateng. På samme måte som med et andebryst begynner jeg med å legge kyllingen med skinnsiden ned i en kald panne før jeg setter den på medium tempratur (rundt 6)
KOMPOTT AV RØDLØK

KOMPOTT AV RØDLØK

Dette er et utrolig godt tilbehør til andebrystet, men som jeg sa, til grov leverpostei smaker den som om den var laget for det