Forrett til andebryst oppskrifter

Bløte vårruller med andebryst og hoi sin saus

Bløte vårruller med andebryst og hoi sin saus

Disse vårrullene kan serveres som forrett, fingermat, eller som en del av en tapasmeny. Legg på litt av kålblandingen i midten av rispapiret, agurk, vårløk, en teskje hoi sin saus og andebrystettil slutt
God, smakfull 3-retters ★★★★ -middag !!

God, smakfull 3-retters ★★★★ -middag !!

Lag risottoen litt al'dente og tynn, så den overlever mens forretten blir spist. Vanlige hjem har som regel bare en stekeovn -og skal man lage tre retter må tenke på og servere retter som skal tilberedes forskjellige måter -noe i stekeovn, noe kokes i kjele og man kan gjerne servere en dessert som kan lages dagen i forveien eller på formiddagen
Valentines menyer

Valentines menyer

Asparges, asparges surret i sprøstekt bacon, østerssopp, baconsurrede asparges, balsamicobakte cherrytomater, cantaloupemelon med spekeskinke, champignon, charlottløk, dampet asparges, eltefri focaccia, focaccia, focacciabrød, forrett hovedrett dessert, forrett middag og dessert, hasselnøtt, hasselnøttmakroner, hasselnøttmakroner med nugattifyll, hummersuppe, karamlisert løk, kremet sopprisotto, makroner, milkshake, minibrownies, nugatti, pepperbiff med tilbehør, portobellosopp, rødvinssjy, risotto, romantisk middag, romantiske middager, Sjokoladefondant, sjokoladefondant og is, sjokolademilkshake, suppe, tre retters meny, velantines day
3 Restauranttips i London

3 Restauranttips i London

Forrett var krabbelasagne med smørsaus, en smaksrik og elegant rett. Skal du til London og ønsker et spesielt godt måltid (med tilhørende temmelig stiv prislapp) er dette gode valg å gå for

Godt nytt år 2014

Forrett. I forbindelse med nytt navn og ny adresse mistet jeg en del følgere, men de fleste har kommet tilbake
Bulgarske kirsebær på Kulinarisk Akademi

Bulgarske kirsebær på Kulinarisk Akademi

Forrett nydelige kamskjell i en saus som smakte helt nydelig. For en tid siden var jeg så heldig å bli invitert på et event på Kulinarisk Akademi hvor temaet var bulgarske kirsebær (moreller) Jeg takket ja til invitasjonen og tok med en matinteressert venninne for å lære litt om temaet og spise god mat
Romjulsmeny

Romjulsmeny

Jeg er jo såpass voksen at jeg ikke burde bry meg om gaver, men jeg synes det er så morsomt å gi bort gaver som jeg har lagt mye omtanke i og se på reaksjonen til mottakerne
Julemat med dansk vri

Julemat med dansk vri

Dere kan helsteke and som i denne oppskriften, eller tilberede herlige andebryst (se blogg for oppskrift)