De blir helt crispy når de tørker. Andebryst Shitakesopp Appelsin Granateple Asiatisk salatmix Rødvin Bringebæreddik Soyasaus Olivenolje Femkrydder Sukker Salt Vann
Pekingand lages tradisjonelt med hel and. Crispyduck serveres med kinesiske pannekaker, jianbing. Men det kan også lages av andelår -og da gjerne confiterte andelår
Andebryst eller hel and, prøv å få tak i økologisk. Når jeg skal kose meg på restaurant bestiller jeg ofte crispyduck, og det er lettere å lage det hjemme enn du tror
Der er andebryst noe av det billigste og mest tilgjengelige i frysedisken rett over grensen. Jeg gikk i niende klasse, og hun som var før alle på alt, inkludert å vite hva disco var, sa vi burde servere pizza på klassefesten
Hvis man har lår eller hel and, kan man også rive det som pulled pork (rett som heter crispyduck), men det går ikke med bryst, ihvertfall ikke når man ikke steker det på lav varme i mange timer
Spesiellinor - standuper, ingeniør, blogger og jente!
Disse er sykt gode å vanvittig enkle å lage. D en klar favoritt her i huset. D vi liker best å bruke den i tortilla lefse med salat ost rømme å litt sweet chilli saus
Dette er en enkel måte å lageandebryst på, sammen med bokkølsaus og rotgrønnsaker er dette et herremåltid som du kan kose deg med sammen med noen du er glad i
Andebryst er grei og lettlaget mat. Kok ut pannen med noe av andefettet og litt vin (Marsala). Gni inn litt salt og pepper og brun andebrystet et par minutter med fettet ned i en tørr stekepanne
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.