Andebryst oppskrift oppskrifter

308 Lagre
Andebryst i appelsinsaus

Andebryst i appelsinsaus

I morgen skal dere få oppskriften på en litt sunnere dessert som dere kan nyte etter denne litt usunne hovedretten
80 Lagre
Andebryst med rotmos og rød saus.

Andebryst med rotmos og rød saus.

Stekt andebryst servert med rotmos og rød saus.  Andebryst med rotmos og rød saus. Når andebrystene er stekte, 
74 Lagre
Andebryst med potetmos og rødvinssaus

Andebryst med potetmos og rødvinssaus

Lag ruter på skinnsiden av andebrystene, Pass på at du ikke skjærer gjennom kjøttet. Denne vinen er litt kostbar, men er en perfekt match til andebrystet
66 Lagre
Andebryst à la crispy duck

Andebryst à la crispy duck

Fjern all marinade fra kjøttet og tørk andebrystene. Jeg steker andebryst på følgende måte. 2 andebryst. Pensle dette over andebrystene og sett kaldt i ca 4-5 timer. 2 andebryst
57 Lagre
Andebryst med bokkølsaus, rotpuré og stekte poteter

Andebryst med bokkølsaus, rotpuré og stekte poteter

Dette er en enkel måte å lage andebryst på, sammen med bokkølsaus og rotgrønnsaker er dette et herremåltid som du kan kose deg med sammen med noen du er glad i
44 Lagre
Andebryst og hjemmelaget rødvinssaus

Andebryst og hjemmelaget rødvinssaus

Skulle gjerne hatt andebryst litt oftere, for det er utrolig godt. Det stakkars andebrystet skal nemlig steke i sitt eget fett
36 Lagre
Andebryst, rett og slett

Andebryst, rett og slett

Andebryst er grei og lettlaget mat. Andebryst lages også på denne enkle måten.   Gni inn litt salt og pepper og brun andebrystet et par minutter med fettet ned i en tørr stekepanne
29 Lagre
Andebryst med appelsinsaus og hassebackpoteter

Andebryst med appelsinsaus og hassebackpoteter

Oppskriften og bildene er laget av Jan Are Sandmel Strømnes. Fettet på andebrystet skal rutes opp før den stekes
25 Lagre
Andebryst med blomkålpurè og sautert fersken

Andebryst med blomkålpurè og sautert fersken

Stekt andebryst smaker utrolig godt og er en rett det er enkelt å lykkes med. Mens blomkålen koker ruter du fettsiden på andebrystet
22 Lagre
Andebryst Oscar med appelsinsaus – denne gangen sous vide

Andebryst Oscar med appelsinsaus – denne gangen sous vide

Hvorfor ikke prøve det samme med andebryst. Andebryst kan stekes på flere måter – det vanlige er å først rute svor/skinnside og brune denne raskt i stekepanna og så ettersteke i ovnen
22 Lagre
Andebryst med aspargesbønner, stekte fiken, selleri-potetpurè og portvinssjy

Andebryst med aspargesbønner, stekte fiken, selleri-potetpurè og portvinssjy

Begynn med å rute skinnet på andebrystet og stek de med skinnsiden ned i en glovarm panne uten fett. Når skinnet er gyllent og crispy snur du andebrystene i pannen og bruner de på andre siden før de legges i en ildfast form
21 Lagre
Andebryst med rødkål og fikenpotetmos

Andebryst med rødkål og fikenpotetmos

Du må steke det i panne til slutt uansett for å få sprøtt skinn, eller du kan ta av skinnet på forhånd og tilberede det for seg som for eksempel i denne oppskriften – eller du kan droppe skinnet helt om du synes det blir for fett
19 Lagre
Provencalsk andebryst med honning- og pærepoteter

Provencalsk andebryst med honning- og pærepoteter

Endelig har jeg funnet fram til en favorittoppskrift på and, og det var virkelig på tide. De siste gangene har jeg tilberedt andebrystet sous vide og det har også vært bra, det har blitt mykt som smør
17 Lagre
Andebryst med kirsebærsaus

Andebryst med kirsebærsaus

Takk skal du ha Marit for oppskriften som alltid funker. Skinnsiden på andebrystene rutes og pensles med vineddik
11 Lagre
Andebryst med plommesaus, persillerotpure, bakte beter og dulcitatomater.

Andebryst med plommesaus, persillerotpure, bakte beter og dulcitatomater.

Andebryst med plommesaus, persillerotpure, bakte beter og dulcitatomater. Andebryst er en av mine favoritter og det smaker nydelig sammen med plommesaus
11 Lagre
Andebryst

Andebryst

Men er inspirert av oppskriften til Wenche. Snitt fettsiden (små ruter) på andebrystenemed en spiss skarp kniv…
10 Lagre
Honning-glassert andebryst med smak av jul

Honning-glassert andebryst med smak av jul

Og vi fant på en oppskrift med rotpure, rødkål og en søtlig portvinsaus med rosiner som tilbehør. Og tro det eller ei, jammen fant jeg to flotte andebryst fra Gårdsand, som jeg faktisk fikk tak i på tilbud