Steking av andebryst oppskrifter

Andebryst med bokkølsaus, rotpuré og stekte poteter

Andebryst med bokkølsaus, rotpuré og stekte poteter

avslutter du med selve andebrystet og sausen. Rør av og til. Dette er en enkel måte å lage andebryst på, sammen med bokkølsaus og rotgrønnsaker er dette et herremåltid som du kan kose deg med sammen med noen du er glad i
Andebryst i appelsinsaus

Andebryst i appelsinsaus

Dette er en symfoni av smaker og du er definitivt sexy på kjøkkenet hvis du disker opp med dette til din bedre halvdel eller en ny date
Andebryst med rotmos og rød saus.

Andebryst med rotmos og rød saus.

Server skiver avandebryst med rotmosen, den røde sausen og nekarinskiver til. Sil av vannet og ha i fløte og smør
Andebryst à la crispy duck

Andebryst à la crispy duck

Kutt opp agurk og vårløk i staver. Fjern all marinade fra kjøttet og tørk andebrystene. Jeg steker andebryst på følgende måte

Andebryst med potetmos og rødvinssaus

Lag ruter på skinnsiden avandebrystene, Pass på at du ikke skjærer gjennom kjøttet. Denne vinen er litt kostbar, men er en perfekt match til andebrystet
Andebryst, rett og slett

Andebryst, rett og slett

Her serverte jeg andebryst til en grønnsaksblanding av gulrot, selleristang, squash og litt timian. Kok ut pannen med noe av andefettet og litt vin (Marsala)
Andebryst med appelsinsaus og hassebackpoteter

Andebryst med appelsinsaus og hassebackpoteter

Tilslutt er det smart å ha det i ovnen i en egen liten ildfastform ved siden av potetene noen minutter for å få det perfekt stekt
Andebryst

Andebryst

Dette er for å få ut litt av andefettet under steking og få et sprøere skinn. før du begynner tilberedningen for en mer jevn steking
Andebryst med rødkål og fikenpotetmos

Andebryst med rødkål og fikenpotetmos

Det er mange måter tilberede andebryst på, men min favoritt er helt klart sous vide. Du må steke det i panne til slutt uansett for å få sprøtt skinn, eller du kan ta av skinnet på forhånd og tilberede det for seg som for eksempel i denne oppskriften – eller du kan droppe skinnet helt om du synes det blir for fett
Andebryst

Andebryst

Sausen lager jeg av det vi har tilgjengelig her. Snitt fettsiden (små ruter) på andebrystenemed en spiss skarp kniv…
Andebryst med kirsebærsaus

Andebryst med kirsebærsaus

Ta kirsebærene opp av kraften og tørk dem godt. Skinnsiden på andebrystene rutes og pensles med vineddik
Andebryst med appelsinsaus

Andebryst med appelsinsaus

Andebryst med appelsinsaus er en deilig kombinasjon av søtt og salt. Jeg synes lett forvellede sukkererter med litt havsalt på passer perfekt