Røkt andebryst oppskrifter

Mortlach whisky – et skotsk udyr

Røktandebryst med fiken, gorgonzola og Mortlach glaze servert med Mortlach 18 year old. Jeg har en fått en meg ny interesse – whisky
3 Restauranttips i London

3 Restauranttips i London

Så var det over til gåselevermousse, røkt and og pære der vinvalget var kreativt og meget godt. Måltidets høydepunkt var rett fem som var andebryst og konfiterte andelår med traktkantarell, erter og bønner
Anita og Børges drømmebryllup

Anita og Børges drømmebryllup

Røktandebryst som smakte NYDELIG. Hva er vel koseligere enn bryllup. Jo å bli BEDT i bryllup. og enda bedre

Eksklusiv julemiddag i regi av Baileys og JCPr

Jeg koser meg veldig med hovedretten bestående av røktandebryst med brent blomkålpuré, feve bønner, rosenkål, potet- og trøffelpuré, nøttesaus med sultaner mandler og persille
Smaken av Norge.....i miniformat

Smaken av Norge.....i miniformat

Her ble røkt reinsdyrkjøtt innkjøpt i Oslos nye mathall på Vulkan hos Annis Pølsemakeri fra Ringebu strimlet i tynne strimler
Grønnkål, Pinkel, og grønnlangkål!

Grønnkål, Pinkel, og grønnlangkål!

Pølsene er nyrøkte. Vi har brukt den til stekt andebryst. Pinkel er en røkt, grov havregrynspølse som er veldig populær i nordvesttyskland, særlig i området rundt Oldenburg og Bremen, og i Friesland

Runde 12: Ukemeny og handleliste

Fiskekaker av røket ørret med smørfrest spinatAndebryst med honning og stekt kinakålBønnesuppe med urterPølse og bønnegryteSalat med tre slags bønner og prosciuttoLameskank med pastinakk, sitron og urterSalviekylling i papir med risoniIngrediensene jeg har brukte for å få dette til  var følgende

Lettrøkt kveite

Forretten var Andebryst, desserten Ripsmousse. Lettrøkt kveite med saus på hardangerepler, potet og selleri