Du må steke det i panne til slutt uansett for å få sprøtt skinn, eller du kan ta av skinnet på forhånd og tilberede det for seg som for eksempel i denne oppskriften – eller du kan droppe skinnet helt om du synes det blir for fett
Og vi fant på en oppskriftmed rotpure, rødkål og en søtlig portvinsaus med rosiner som tilbehør. Server andebrystene sammen med rotmos, poteter, rosenkål og rødkål og ha portvinsaus over til slutt
Rødkål. Lag gjerne en appelsinsaus til (oppskrift på bloggen under and), eller bruk sjyen som saus. And er julemat for oss, og nå nærmer det seg jul igjen, så vi må ta fra andebrystene og lage noe godt av dem
Vi har brukt den til stekt andebryst. Også rødkål er med. Her oppvarmet med ribbestykker og grønnkål. Derfor henter vi et par oppskrifter fra utlandet, hvor denne sunne kålen brukes mye
Skal jeg velge mellom andebryst og andelår, velger jeg helt klart låret. Begynn med å brune lårene lett, og imens de steker seg ferdige i ovnen, lager du den deilige rødkålsalaten