Tykk brun saus oppskrifter

Brun Saus

Brun Saus

Gjenta til du har fått den tykkelsen du ønsker på sausen. La koke på svak varme, rør inni mellom og tilsett mer kraft om den blir for tykk
Brun Saus

Brun Saus

Gjenta til du har fått den tykkelsen du ønsker på sausen. La koke på svak varme, rør inni mellom og tilsett mer kraft om den blir for tykk
Kjøttkaker i brun saus

Kjøttkaker i brun saus

Vær oppmerksom på at johannesbrødkjernemelet gjør at blandingen blir ganske tykk etterhvert som det koker, så du må nok spe mer med vann enn det du er vant til fra vanlig saus
Kjøttkaker i brun saus med kålstuing

Kjøttkaker i brun saus med kålstuing

La hvitsausen koke noen minutter og pass på at konsistensen ikke er alt for tykk. Mens kjøttkakene steker er det på tide å gå i gang med å lage brunsausen

Hvordan lage brun saus uten smør/fett.

en passe tykksaus. og brun melet godt. Størrelse på kjelen etter hvor mye saus du skal lage. Sånn, pent brunet mel, klar til neste prosess
Enkel saus til svinefilet

Enkel saus til svinefilet

Synes du sausen er for tykk kan du spe den med litt vann eller melk. Brun kjøttet raskt på alle sider i en varm steke panne med smør
Saus til kjøttpudding

Saus til kjøttpudding

Når smøret er smeltet rører du inn melet til en tykk melgrøt. En fyldig og mørk brunsaus med litt ekstra smakspiff
Enkel saus til svinefilet

Enkel saus til svinefilet

Synes du sausen er for tykk kan du spe den med litt vann eller melk. Brun kjøttet raskt på alle sider i en varm steke panne med smør
SAUS MED BLÅMUGGOST

SAUS MED BLÅMUGGOST

La den koke litt, og spe om du syns den blir for tykk. la det surre litt, men ikke bli brun. Kylling og, men denne sausen jeg har her gjør seg ikke ved siden av kylling
Langtidskokt elgstek med godt tilbehør!

Langtidskokt elgstek med godt tilbehør!

jeg personlig liker når denne sausen er lysebrun og ganske så tykk. Jeg bruner bestandig kjøttet før jeg steker det, for å stenge alle porene sånn at ikke kjøttsaften ikke skal sive ut og gjøre at kjøttstykket skal bli tørt
Kalvestek i rødvin

Kalvestek i rødvin

Varm opp rapsolje i en smijernsgryte, og brun kjøttet inntil det er pent brunt på alle sider og over det hele
Viltgryte som varmer

Viltgryte som varmer

Om sausen er for tykk kan du spe den ut med kraft eller fløte – er den for tynn og du ønsker å jevne den, kan du forsiktig ha i litt maizenamel
Peanut Caramel and Marshmallow Brownie

Peanut Caramel and Marshmallow Brownie

Fortsett å rør til karamellen tykner litt, slik at det blir som en tykksaus. Har karamellen blitt for tykk, så tilsett litt mer grädde