Vær oppmerksom på at johannesbrødkjernemelet gjør at blandingen blir ganske tykk etterhvert som det koker, så du må nok spe mer med vann enn det du er vant til fra vanlig saus
La hvitsausen koke noen minutter og pass på at konsistensen ikke er alt for tykk. Mens kjøttkakene steker er det på tide å gå i gang med å lage brunsausen
La den koke litt, og spe om du syns den blir for tykk. la det surre litt, men ikke bli brun. Kylling og, men denne sausen jeg har her gjør seg ikke ved siden av kylling
Når sausen har kokt godt opp og blitt tykk, smakes den til med muskat, salt og sitronsaft. Her kan du enkelt lære hvordan du lager en knallgod hvit fiskebollesaus
Hvis du ønsker tykkeresaus, kan du jevne med maizenna, men vær obs på at den endrer smaken noe. Brun kjøttet på alle sider, og krydre med salt og pepper
jeg personlig liker når denne sausen er lysebrun og ganske så tykk. Jeg bruner bestandig kjøttet før jeg steker det, for å stenge alle porene sånn at ikke kjøttsaften ikke skal sive ut og gjøre at kjøttstykket skal bli tørt
Tilsett kremfløte og kok til du får en saus med passe tykk og fin konsistens. Brun det godt på alle sider i en varm stekepanne, i en blanding av godt smør og olje