Langtidskokt elgstek med godt tilbehør!
kokkelaerlingen -
kokkelaerlingen -
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 5 1 vurderinger

Ingredienser

  • 3 timers koking, tar kun 30 min til 1 time i en trykkoker!
  • 1 elgstek
  • kjøttkraft av god kvalitet/buljongterning
  • 4 fedd hvitløk (uskrellede)
  • boquet garni (krydderkvast)
  • 1 kepaløk/gul løk
  • 1 gulrot 1 liten bit sellerirot (ca. samme størrelse som 1 gulrot)
  • 1 liten bit purreløk
  • Meierismør/Kvitseidsmør og nøytrak olje til bruningen
  • 6 hele einebær (tørkede)
  • 2 laubærblad
  • 10 korn svartpepper (hel pepper)

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.