1500-600 g
svinefilet 1 ss smør Salt og pepper Saus 1 pose Toro Kantarell- & sjampinjongsaus 1/2 løk 1 fedd hvitløk 2 dl melk 1 dl vann 2 ss revet ost, f.eks. Jarlsberg 1-2 ss hakket bladpersille Tilbehør Superris Paprika BrokkoliForvarm stekeovnen til 175°C. Renskjær svinefileten og krydre med salt og pepper. Brun kjøttet raskt på alle sider i en varm steke panne med smør. Legg den over i en ildfast form og etterstek midt i ovnen i ca. 20 minutter (til kjernetemperaturen er omtrent 70°C). Sjekk med et steketermometer mot slutten av steketiden. La kjøttet hvile i 10 minutter før du skjærer det i serveringsstykker. Saus: Hakk opp løk og hvitløk. Stek grønnsakene i litt smør i en kjele til løken er blank. Tilsett posens innhold, vann og melk. Kok opp under omrøring og la sausen koke videre i 5 minutter. Ha i osten mot slutten av koketiden. Rør til slutt inn hakket bladpersille. Synes du sausen er for tykk kan du spe den med litt vann eller melk. Til slutt: Skjær svinefileten i skiver og server med kokt superris, brokkoli og smakfull soppsaus.
Skjær svinefileten i skiver og server med kokt superris, brokkoli og smakfull soppsaus. Saus. Stek grønnsakene i litt smør i en kjele til løken er blank
Denne retten kan virke vanskelig å lage, men den er egentlig ganske enkel. Ønsker du litt tilbehørtil denne kan vi anbefale for eksempel potetpuré med timian og hvitløk , Potetbåter eller Rösti-poteter
Dette trenger du til 1 porsjon. - 100 g svinefilet- 1 ss olje- 1/3 paprika- 1 liten rødløk- 5 cm purreløk- 1 liten gulrot- ca. 2 dl sweet chili saus- pepper- 2 dl vann- 1 dl ris- litt saltBle du fristet. Les mer 100 g svinefilet. 2 dl sweet chili saus
Denne sausen er perfekt til mine hjemmelagde kylling nuggets. Dette inlegget Enkel hjemmelaget sweet and sour saus ble først publisert hos HobbyKokken Tor
Tilsettsoyasaus, en liten skvett vann, en liten sprut sitronsaft, salt og pepper. Tilbehør. Smak til og juster med eventuelt mer krydder eller soyasaus
Sausen kan du bruke til både kjøtt og fisk, når du lager lasagne eller til feks ovnstekt blomkål. Smak til med muskatnøtt, salt og eventuelt litt pepper
Knallgodt og skremmende enkelt. Skal du lage til voksne kan du bruke noen skikkelige gode «voksne» pølser istedenfor de litt kjedelige grillpølsene som barna er så glad i
Smør utover til en sirkel en bakeplate med bakepapir. Denne oppskriften på en enkel og sunn havrepizza gjør at du kan spise pizza hver dag som gjør godt både for kroppen og for smaksløkene
Eggeplommer piskes med sukkeret til en fast eggedosis. I en egen bolle pisker du fløte til krem med vaniljesukker, deretter vender du eggedosisen inn i kremen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.