Brun saus til røkt svinekam oppskrifter

Røkt svinekam

Røkt svinekam

Serveres med brunsaus, kokte poteter, surkål og rørte tyttebær. Når jevningen (smøret og melet) har blitt brunt, er det bare å spe på med krafta mens du rører godt og ha i brunosten
Røkt svinekam

Røkt svinekam

Brunsaus. Når jevningen (smøret og melet) har blitt brunt, er det bare å spe på med krafta mens du rører godt, ha i fløte og brunost
Langtidsstekt SVINEKAM 65°C - 8 timer

Langtidsstekt SVINEKAM 65°C - 8 timer

Her har jeg servert krydret sennep -og honning marinert, langtidsstekt svinekam, med fløtegratinerte poteter, ovnsbakte grønnsaker og brunsaus
RØKT SVINEKAM MED TILBEHØR-OPPSKRIFT:

RØKT SVINEKAM MED TILBEHØR-OPPSKRIFT:

Legg gulrøtter,løk og hvitløk i formen sammens med svinekammen(sjyen skal du lage brunsaus av). Nå er det viktig at du passer godt på og tar steken ut av ovnen når skorpen er brun, og ikke svidd
Røkt svinekam med waldorfsalat

Røkt svinekam med waldorfsalat

Brunsaus. Smelt litt smør og rør inn litt mel, la den bli ganske brun før du tilsetter kraft og steikesjy til passe tykkelse