Bankekjøtt i brun saus oppskrifter

Hot Pot Roast med fløyelsmyk potetmos

Hot Pot Roast med fløyelsmyk potetmos

Ha i grønnsakene og brun dem kort i gryta. ) Den fløyelsmyke potetmosen gir en mild og god kontrast tilsausen og grønnsakene fra pot roasten og er med på å danne en god helhetlig smaksopplevelse
Sosekjøtt

Sosekjøtt

Sosekjøtt er en av mine barndoms favoritter. Min far laget det beste sosekjøttet
Sosekjøtt

Sosekjøtt

Smelt smør i en panne eller tykk bunnet gryte, ha i melet, rør jevnligtil det har fått en nøttebrun farge
Gulasj

Gulasj

Bruk grytekjøtt/bankekjøtt av okse eller elg, det trenger ikke være magert. Først blir kjøttet brunet for å utvikle smak, så blir det er stuet i en rød-vin buljong
Gulasj

Gulasj

Bruk grytekjøtt/bankekjøtt av okse eller elg, det trenger ikke være magert. Først blir kjøttet brunet for å utvikle smak, så blir det er stuet i en rød-vin buljong
KJØTT I MØRKE

KJØTT I MØRKE

En gryterett med oksekjøtt, brunsaus og norske grønnsaker kan vel rette på det. Brun grønnsakene først og ha dem over i en ildfast gryte med lokk

Bankekjøtt

Stek kjøttskivene raskt i smør og brun løken. Legg kjøtt, løk og laurbærblad i og la kjøttet trekke på kokepunktet i ca