Viltgryte som varmer
josefinesmatgleder
josefinesmatgleder
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • . 400 g reinskavkjøtt i biter
  • . 75 g bacon i biter (valgfritt)
  • . 2 ts sennep eller
  • 1,5 ts sennepspulver
  • salt
  • 4 charlottløk, finhakket
  • 3 hvitløksfedd, finhakket
  • . 200 g kantareller
  • . 100 g champignon
  • . 50 g brunost (begynn med litt og smak deg fram)
  • . 3 dl (lett) matfløte
  • 1 ss maizennamel
  • 1 ts paprikapulver
  • nykvernet pepper
  • 1/2 ts soyasaus
  • 1 ss solbærsaft
  • 4 dl vann (evt. viltkraft/viltbuljong)
  • 1 purre
  • . 75 g tyttebær
  • smør til steking
  • 2 ts sennep
  • 4 charlottløk
  • 3 hvitløksfedd
  • 5. Ha den finhakkede charlottløken, hvitløken og timianen i gryta med litt smør. Stek til blankt og legg tilside. (Ha i bacon).
  • 1 ss solbærsaft
  • 1/2 ts soyasaus
  • 1 ts paprikapulver
  • . 50 g brunost
  • 100 g champignon
  • 200 g kantareller
  • 8. Vil du ha en brunere saus kan du tilsette noen dråper sukkerkulør
  • 10. Om sausen er for tykk kan du spe den ut med kraft eller fløte

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.