Hvalkjøtt i brun saus oppskrifter

Hvalkjøtt i mørke med kålstuing av nykål

Hvalkjøtt i mørke med kålstuing av nykål

Smelt smør, tilsett mel og brunmelblandingen over svak varme tilblandingen får en nøttebrun farge. Kokt kål tilkålstuing, poteter, saus og steking av hvalkjøtt
Digg med hvalkjøtt

Digg med hvalkjøtt

Hvalbiffen hakkes/kvernes grovt og blandes med kapers og en skvett Teriyakisaus, formes til to flate kaker og legges på skiver av grovt rugbrød
MONGOLSK BIFF - av HVALBIFF ♫♫ Fusion Crossover ♫♫

MONGOLSK BIFF - av HVALBIFF ♫♫ Fusion Crossover ♫♫

Varm opp olje i en stekepanne og brunhvalkjøttet raskt, litt og litt om gangen. Hvalkjøtt smaker litt søt, littvilt, et hint av sjømat og tar dessuten opp smak fra marinader, eddik, soyasaus og andre ting du tilsetter retten