Brun saus til koteletter oppskrifter

Bestemors koteletter i brun saus

Bestemors koteletter i brun saus

I mitt forsøk på å bli venn med en induksjonskomfyr har jeg gått alle gradene fra hardkokte egg (de kokte selvfølgelig over), tilbrunsaus (som ble alt for lys), til at jeg nå begynner å få teken på det
Svinekoteletter i brun saus

Svinekoteletter i brun saus

La sausen små putre noen minutter etter du har hatt Maizena i, og smak sausentil med salt og pepper
Fylte koteletter med Blå Castello i ovn med pærer og frisk timian

Fylte koteletter med Blå Castello i ovn med pærer og frisk timian

Osten vil boble og ose ut til en kremet saus, og som får kotelettene ekstra gyldne i ovnen. En kjempe fin rett som passer perfekt til hverdager eller til en dag hvor du plutselig får middagsgjester, og ikke rekker å stå lenge på kjøkkenet men som likevel vil servere noe lekkert på bordet
Nakkekoteletter med en herlig saus

Nakkekoteletter med en herlig saus

Så ta til du skjemmes ) brun de lett i pannen å legg de over grønnsakene. etterpå tar du ut kotelettene, siler av kraften til en herlig fløtesaus
LANGTIDSSTEKTE NAKKEKOTELETTER I STEKEOVN

LANGTIDSSTEKTE NAKKEKOTELETTER I STEKEOVN

falt valget mitt denne gangen på ris med kokte gulrøtter, brokkoli, blomkål og brunsaus. Hadde sky fra kotelettene i sausen, som gjør sausen ekstra god
Langstekte nakkekoteletter

Langstekte nakkekoteletter

Brun dem i en blanding av smør og olje i en stekepanne (på begge sider). Som saus kan du gjerne bruke sjyen
Saftige svinekoteletter

Saftige svinekoteletter

Deilige saftige og møre svinekoteletter med brunsaus. Ha gryten tilbake på varmen (uten saus). Hell så sausen gjennom en sil
Kikerter i spicy tomatsaus

Kikerter i spicy tomatsaus

Retten er inspirert av det tyrkerne kaller sulu yemek, et begrep som referer til alle slags gryter med vann- eller kraftbasert saus som ikke er tyknet og derfor ganske tynn
HVORDAN FÅ DE MØRESTE NAKKEKOTELETTER

HVORDAN FÅ DE MØRESTE NAKKEKOTELETTER

Ha en klatt smør i ei varm stekepanne og brun raskt kotelettene på hver side og krydre med pepper. Legg de over i ei ildfastform fordel klatter med smør, timian, hvitløk, vann, worcsester saus/sennep, noen dryss salt og chili om du vil ha det