Lapskaus brun saus oppskrifter

Lapskaus i brun saus (restemat)

Etter en dag på jobb er det deilig å komme hjem til en kjele fullpakket med lapskaus. Brunsaus. Varm opp og rør hele tiden til det blir brunt
Lapskaus

Lapskaus

Jeg er egentlig ikke særlig fan av ferdiglagde poser og supper, men denne sjysausen gir veldig mange færre kalorier enn om man lager brunsaus selv

Hjemmelaget lapskaus med kjøttpølse

Bare velg det du ønsker og bland inn litt kjøtt og brunsaus. bland sammen og brun det på middels varme, rør hele tiden til melet har fått en lysebrun farge

Nikujaga-Japansk lapskaus

Når løken har begynte å bli gjennomsiktig (ikke brun) tilsett kjøttdeigen. Det hele kokes i en søt løk/soya saus
INDISK SVINEGRYTE

INDISK SVINEGRYTE

Lapskaus i brunsaus (restemat). Resten av kraften er ypperlig å fryse ned til neste gang du skal lage en god gryte, saus eller suppe
Elgstek

Elgstek

Og restene kan brukes både som tacofyll eller pålegg eller lapskaus. Et deilig, saftig og velsmakende kjøttstykke med en deilig saus, digge poteter og noe dampede grønnsaker
Scouse pai: Kjøttpai fra Liverpool

Scouse pai: Kjøttpai fra Liverpool

Denne versjonen er oppgradert til en pai, men under det sprøstekte laget med butterdeig finner du en herlig lapskaus med saltkjøtt, saus og grønnsaker
OKSEKRAFT- LYS ELLER MØRK

OKSEKRAFT- LYS ELLER MØRK

Når du lager lys kraft, skal kjøtt og bein rett i gryten, til brun kraft brunes kjøtt/bein først,. Jeg har fundament til enhver saus, alle gryteretter og grunnlaget for enhver suppe jeg kunne drømme om
Slutten og begynnelsen

Slutten og begynnelsen

Kjøttkaker, korv og potetstappe, lapskaus, risgrøt. Til middag lagde vi verdens beste kjøttkakemiddag, med brunsaus med brunost i, kokte poteter og ertestuing (fra pose
kjøttkaker with a twist

kjøttkaker with a twist

Vanligvis akkompagnert av brunsaus, poteter og erte- eller kålstuing. Ta vare på buljongvannet du siler av, for det kan du bruke til morgendagens oppskrift på sunnere lapskaus 400 gram karbonadedeig
Test av Adams matkasse

Test av Adams matkasse

Saltkjøttet til lapskausen ble heller ikke brukt, men det var av andre årsaker. Hakkebøff med gyllenstekt løk, potetmos og brunsaus