Hvordan lage saltlake til kjøtt oppskrifter

Lammerull

Lammerull

Har du ikke laget lammerull tidligere synes du kanskje det høres og ser vanskelig ut, men det å lage lammerull er mye enklere enn du tror
6 0
Mine beste iHerb-kjøp

Mine beste iHerb-kjøp

Et godt alternativ hvis man ikke har tid til å lage selv. Et godt stykke kjøtt feks smaker bedre med kun salt og pepper (selv om jeg som regel lager en marinade eller krydderblanding da), enn de fæle ferdigmarinerte greiene man får på matbutikken
2 0
Julepølse 2014

Julepølse 2014

Hjemmelaget julepølse. Til saltlaken. Sett den så ut litt til avkjøling, før du begynner å stappe. Så maler eller stamper du potetene og blander kjøttfarsen, potetene, potetmelet og krydderne med melken og buljongen litt av gangen
1 0
Svin på stien

Svin på stien

En liten ting vi gjorde med ytrefileten var å la den kose seg i saltlake ca tre timer før lengdene i bassenget
0 0
BRUN KYLLINGKRAFT

BRUN KYLLINGKRAFT

Oppsummert, det er heldigvis ikke mulig å lage mat på en enklere måte enn ved å tilføre god kraft. og er et supert grunnlag for vellykket smak i maten, enten du skal lage suppe,
0 0
Korean BBQ

Korean BBQ

Tilbehøret er også enkelt å lage. Korean BBQ er faktisk ikke så vanskelig å lage hjemme i Norge heller
0 0
Oppskrift på lammerull til jul

Oppskrift på lammerull til jul

Ikke er det vanskelig å lage fra bunnen av heller…. Plasser kjøtt og krydderblanding – gni godt. Til 1 kg rull trenger du. - ileggskjøtt av lam, benfritt ( 1 kg). Ta den opp, og legg den i press, øk etterhvert opp til 5 kg ( bruk murstein, leksikon etc. Kan med fordel ligge i en kjølig saltlake ( 3 dl grovsalt/3 l vann)
112 0