Hvordan lage saltlake til kjøtt oppskrifter

2 Lagre

Mine beste iHerb-kjøp

Et godt alternativ hvis man ikke har tid til å lage selv. Et godt stykke kjøtt feks smaker bedre med kun salt og pepper (selv om jeg som regel lager en marinade eller krydderblanding da), enn de fæle ferdigmarinerte greiene man får på matbutikken
1 Lagre

Julepølse 2014

Hjemmelaget julepølse. Til saltlaken. Sett den så ut litt til avkjøling, før du begynner å stappe. Så maler eller stamper du potetene og blander kjøttfarsen, potetene, potetmelet og krydderne med melken og buljongen litt av gangen
0 Lagre

Korean BBQ

Tilbehøret er også enkelt å lage. Korean BBQ er faktisk ikke så vanskelig å lage hjemme i Norge heller
111 Lagre

Oppskrift på lammerull til jul

Ikke er det vanskelig å lage fra bunnen av heller…. Plasser kjøtt og krydderblanding – gni godt. Til 1 kg rull trenger du. - ileggskjøtt av lam, benfritt ( 1 kg). Ta den opp, og legg den i press, øk etterhvert opp til 5 kg ( bruk murstein, leksikon etc. Kan med fordel ligge i en kjølig saltlake ( 3 dl grovsalt/3 l vann)
Søkeforslag og sider