Det beste jeg vet er Einars brune lapskaus. Ifølge Einar er hemmeligheten til en god brun lapskaus rikelig med stekt løk, noe denne retten absolutt bærer preg av
I ukens Allers sto et tips om hvordan man kunne få til brun saus, og dermed var middagsplanen klar. Kjøttboller i brun saus, små erter, brokkoli og litt gulrøtter
Brun saus lager jeg alltid selv. Brun saus på pose smaker helt forferdelig ifølge mine smaksløker. Men tilbake til brunsausen, en ting som jeg har tatt med meg fra min far er forargelsen over folk som bruker sukkerlikør når de lager brunsaus
Brun saus, så enkelt, og så godt. En reprise som viser hvor enkelt det er å lage brun saus, uten pose. #saus #brunsaus #hjemmelaget #oppskrift #søndagsmiddag #kjøtt
Veldig mange lurer på hvordan de kan lage god brun saus uten gluten og melk. Her får dere en grunnoppskrift på smaksrik brun saus, og ulike varianter under
Brun saus lager jeg alltid selv. Brun saus på pose smaker helt forferdelig ifølge mine smaksløker. Men tilbake til brunsausen, en ting som jeg har tatt med meg fra min far er forargelsen over folk som bruker sukkerlikør når de lager brunsaus
Brun saus på 5 minutter. 15. 11. 2016 kl. 18. 47 i. Saus. 3 kommentarer. Til 4 personer. 6 dl vann (man kan bytte litt av vannet ut med litt fløte eller melk om man ønsker det)
Visste du at det går an å lage jevning med kikertmel istedet for hvetemel. Det gjorde ikke jeg heller før jeg prøvde det her en dag, med overraskende bra resultat
Dagens innlegg viser hvordan lage en smakfull uvvurdelig kyllingkraft. Slik kan du trylle fram de lekreste retter ved å tilsette litt hjemmelaget kyllingkraft
Hjemmelaget kyllingkraft lager jeg ofte. Kyllingkraft inneholder næringsstoffer som styrker både fordøyelsen og leddene, er en fin kilde til protein og mineraler (inkludert kalsium) i en lett opptakelige form
Det endte med at vi en gang kom til å klage på den hjemmelagede middagen vi fikk servert, noe som resulterte i at vi ble straffet med brun lapskaus på boks ved neste måltid
Silte kraften og skar opp kjjøttet i terningerSå laget jeg brunsaus2 ss smør og 4 ss mel brunet dette i en panne og brukte 1,5 liter kraft til å jevne ut det brunede smør og melblandingen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.