2 timer
Ta opp, skjær kjøttet fra bena, og skjær det opp i tynne skiver. Fett og magert kjøtt legges lagvis på svoren på kledet mens du strør krydderblandingen i mellom. Legg kokt fleskesvor over, kledet legges rundt alt og sys. Knyt for begge endene. Kok i laken ½ time, legg i pressen og la det ligge kjølig til neste dag.
Bilde over ser dere hvordan den ser ut etter at jeg har smurt den utover stekebrettet. Jeg satte opp varmen til 200 grader etter ca 6 minutter fordi jeg var utålmodig, da ble de llitt brent, men da var de i ovnen i ca 16 minutter. 350 gr Mandelmel, 30 gr rosiner, 1-2 dl ekstra lett melk (se an), 120 gr sjokolade protein, 30 gr store havregryn, og 80 gr koke sjokolade (lys)
De inneholder masse bra næringsstoffer (folat, kopper, fosfor, jern, magnesium, molybden og mangan) i tillegg til at det er en fin proteinkilde som i tillegg er dyrevennlig
Dette smaker helt nydelig på varme sommerdager, og det beste av alt. Visst du vil ha mer smak på isen kan du bruke kokosmelk som gir den en mer tropisk smak og toppe den med peanutter og grovhakket sjokolade, eller det du måtte ønske
Så her kommer, som lovet, en steg-for-steg forklaring på hvordanmankanlage klovner til kakepynt. Akkurat som sukkerpynten mankan kjøpe i de fleste dagligvareforretninger
Mankan såklart ta til side av middagenmanlager til resten av familien, før man salter/krydrer, og mose dette etc – men jeg synes det er SÅ lettvint å gjøre det på denne måten
Om du vil se hvordanmanlager ertestuing av enten tørkede erter eller av erter på boks eller frosne erter kan du trykke HER, gul ertersuppe finner du HER
Ok du vet hvordanman får erfaring. Dette kan du ikke forlate før det taes av varmen for godt. Slik tusener av husmødre før vår tid laget saus, uten poser med pulver
Holder seg flere dager i kjøleskap. Lett som en plett, sunnere og mye bedre. Her har du min oppskrift, om du vil ha Aioli knuser du bare litt hvitløk etter smak og tilsetter
Hadde ikke planlagt middag til helgen og når valget søndag morgen falt på kjøttkaker, som er kjempegodt når de er hjemmelaget, følte jeg at jeg måtte lage en dessert
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.