Alltid når jeg lager en fantasi-variant av en eller annen matvare, kommer det et og annet troll menneske og spør om det smaker akkurat det samme som originalvaren – og hver gang himler jeg med øynene med påfølgende face palm
Spe forsiktig med vann, melk, kraft, øl, vin, surmelk eller eddik. Når den er passe seig og fin er den klar til å stappe i pølser eller steke som kjøttkaker
Hva med noen hjemmelagde drops til helgen. Legg «pølser» utover bakepapiret. Du kan lage drops med tyggegummismak til barna og cognacsmak eller mintsmak til far
(fri for skinn og ben)sammen med salt. Hjemmelagde fiskekaker. Ha i resten av ingrediensene utenom melk, kjør sammen, og mens maskinen går sper du med melken
La det brunes til en god nøttebrun farge på medium varme. Hjemmelagde saftige kjøttkaker…. Rør så inn litt og litt vann og smak til med buljong, soyasaus og pepper
Her kan du selvsagt erstatte grillpølsene med noen gode pølser fra slakteren, tilsette litt løk og biter med sylteagurk før du ruller så har du en god innbakt voksenpølse
Vær litt forsiktig med salt hvis du bruker sterke pølser. Del rødløken i fine båter og la den surre til den er myk i litt smør/olje på stekepannen, ta skinnet av pølsene og del de også i biter, tilsett pølsebiter, og la de surre sammen med løken i stekepannen
Jeg følte med virkelig som en del av en Desperate Housewives episode. ) Venninner og naboer møtte opp med både store og små barn for å få med seg «cupcake damen» fra Norge
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.