Korean BBQ
Kokkhelene
Kokkhelene
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Kjøtt
  • 5-6 grønnsakstilbehør er passe. En full, liten skål av hvert tilbehør er nok til
  • 3-4 personer
  • 4 personer:
  • 600 g kjøtt(Mør filet av storfe, svin eller kylling etc. i tynne skiver) Jeg brukte også tynne skiver av tofu som jeg stekte akkurat som kjøttet.
  • 4-6 dl ris, kokes
  • 1 salathode, f. eks. rød lollo, vaskes
  • 3 dl dipsaus av soyabønner (Fås kjøpt hos de fleste asiatiske matbutikker)
  • 1 kinakål
  • 3 ss salt
  • 1 liter vann
  • 2 ss finrevet ingefær
  • 2 ss raspet hvitløk
  • 2 ss chilisaus
  • 1 ss sukker
  • 2 ss fish sauce
  • Potetsalat
  • 4 poteter
  • 2 ss rømme
  • 2 ss majones
  • 2 stk vårløk
  • Syltede neper
  • 2 neper
  • Eddik
  • Sukker
  • Salt
  • 100 g spinat
  • Olivenolje
  • Sitron
  • 3 små bok choi
  • 8 små sjampinjong
  • 1 liten løk

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.