vask blåskjell og fjern åpne skjell. tilsett fløte og jevn sausen. Så da vi kom over en oppskrift på en alt-i-ett gryte med pasta og sjømat, da var vi klare for å teste det ut
Fenikkel er nydelig til all slags sjømat, og selv om den klassiske varianten av blåskjell sier persille og hvitvin, så er det ingenting i veien for å spice opp blåskjella litt
Spe med rekekraft, fløte og blåskjellkraft til en glatt og jevn, litt tykk saus. Jeg bruker ferske/frosne reker, men tillater meg å bruke krepsehaler og blåskjell i kraft fra plastboks
Ha i hvitvin, og la koke inn. Smak til slutt til med fløte, og eventuelt mer salt og pepper. Biffgryte med pastaNår man lager mat til mange er gryterett ypperlig
eller fløte. Blåskjellsuppe er lett og lage. Blåskjellsuppe. Vask og rens blåskjellene, ha de i panna. 1 kg ferske blåskjell. 2 dl hvitvin. 1 ts ingefør fersk eller pasta. 2 dl kokoskrem eller 2 dl fløte. 1 kg ferske blåskjell. 1 ts ingefør fersk eller pasta