Tiden for å spise blåskjell er her. Dem har avgått med døden. Ha i fløten og kok opp. Ha i vaskede blåskjell og lukk grillokket eller ha lokk på kasserollen
Tidligere har jeg ofte laget hvitvinsdampedeblåskjell, men da jeg ikke rakk polet en lørdag måtte jeg prøve noe nytt, og gikk for øldampede blåskjell i stedet
Tidligere har jeg ofte laget hvitvinsdampedeblåskjell, men da jeg ikke rakk polet en lørdag måtte jeg prøve noe nytt, og gikk for øldampede blåskjell i stedet
Alt fra pannekaker, til ristede kamskjell og hvitvinsdampedeblåskjell. Kunsten å spise og lage nydelige retter uten å bruke bøtter med smør, fløte, trøfler og timer som hos Alice B
Serveres med loff, smør og sitronbåter, da en selvsagt må klemme litt sitronsaft oppi skjellene. Dampede blåskjell er en luksus som er rimelig, sinnssykt godt, vanvittig enkelt, og utrolig kjapt
Gratinerte hvitvinsdampedeblåskjell. Gratinerte blåskjell. En god venninne skulle ha kollegaene sine på besøk og som travel småbarnsmor, er det ikke lett å få til å varte opp med femretters middag, så hun spurte pent om jeg hadde lyst til å hjelpe til