Den gamle kokeboka
Livelaga
Livelaga
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • . 1 kg
  • 3 sjalottløk
  • 1 / 2 dl rød chilipepper
  • 2 dl hvitvin
  • 1 boks fløte
  • ½ ts sukker
  • 1 ts hakket persille
  • kokt krabbe
  • 100 g smør
  • 1 kyllingbryst
  • 12-15 tortillachips
  • 4-5 ss rømme
  • 50 gr ost
  • 1 1 / 2 dl salsa
  • 10-12 biter
  • 1 / 2 ts salt
  • 2 ts malt spisskummin
  • 1 ss chilipulver
  • 1 / 2 ts tørket oregano
  • 1/2 dl olivenolje
  • 10 sjalottløk
  • 2 friske chili
  • 2-3 båter hvitløk
  • 2 ts tomatpure
  • 1 liter vann
  • 1 terning fiskebuljong
  • 1 terning hønsebuljong
  • 7-8 hekto steinbitfilet
  • 1/2 kg blåskjell
  • 50 g gjær
  • 2-3 ts salt
  • 1 ts sukker
  • ½ dl olje
  • 800 g mjøl
  • ½ l vann
  • Grønn pesto
  • 20 g pinjekjerner
  • 1 potte basilikum
  • 2 hvitløksbåter
  • 1 dl revet parmesan
  • 1-1 ½ dl olivenolje
  • salt og pepper
  • Rød pesto
  • tørkede tomater
  • 50 g parmesanost
  • 50 g pinjekjerner
  • 1 ½ dl olivenolje
  • 3 røde paprikaer
  • 3 grønne paprikaer
  • 3 gule paprikaer
  • 2 hvitløksbåter
  • 3 hakkede hvitløksbåter
  • 2 ss finhakket persille
  • 2 dl olivenolje
  • 1-2 ss hel pepper
  • 1-2 båter hvitløk
  • 100 g smør
  • 100 g kokesjokolade
  • 50 g sukker
  • 3 egg
  • 3 ss hvetemelrevet skall av en halv appelsinen knivspiss malt kanel
  • 4 egg
  • 3 dl sukker
  • 2 båter hvitløk 1 løk
  • ½ purre
  • Tomatsausen passer til pasta og andre retter som for eksempel auberginene.1 løk
  • 2 hvitløksbåterpeppersaltoljekrydderurter
  • 3 egg
  • 3 dl fløte

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.