I august kommer derfor den store kalorifattige kokeboken. Fra min rikholdige oppskriftssamling, og lange smaksrike erfaring, har jeg hentet ut retter som spraker av farger, strutter av sunnhet og gir den optimale kombinasjonen av næring i hver lille kalori
Denne høsten planlegger vi å presentere noen av høstens kokebøker. Den første boken ut er Fett nok – LCHF for hele familien skrevet av Per Lauritz Lien og utgitt på Versal forlag
Så her skal dere få mi oppskrift på denne enkle gode retten, fra "gamle dager". Ta så ei spiseskje, å dypp i melka, før du tar litt av røra, å putter oppi den varme melka, som nå bare putrer såvidt
Siden det er påsketider kjører jeg på med gult, så i kveld skal jeg prøve å få ferdig dette teppet. Tutti frutti kjeks, priskrig og heklet påsketeppe av gamle filler
I år kjører vi gamle-julekort-trenden. Har du ikke hørt om den. Gledelig jul med gamle julekort. Det er ikke lengre IN å lage nye julekort, nå skal man bruke gamle om igjen,og det gjør vi altså her i Bakkely, hvor vi følger med i tiden og er hypermoderne
Disse gamle oppskriftene inneholder mengdebeskrivelse med "kopp". 6 kopper hvetemel2 ts bakepulver2 ts kanel1 ts ingefær1 ts nellik1 ts allehånde1/4 ts pepperKna deigen godt samme og la den stå i kjøleskap til neste dag. Kjevle den ut til den er 2-3 mm tykk
Denne høsten kommer det mange kokebøker som jeg gleder meg masse til å lese. Jeg bare elsker den første kokeboken til Julie, «Kjernesunt», og det skal bli supert med en ny kokebok fra henne
Verden er nokså artig, med tilfeldigheter hvem man møter på sin ferd i livet. For mang, mange år siden drev jeg et bakeri/serveringsted som laget mat til mennesker blant annet med allergier, diabetes og Cøliaki
Det var dengamle mannen, dengamle røykeovnen og makrellen. Siden jeg ikke kommer til å få plass en ukemeny før i morgen, man må jo vente på lønn må vite, kan jeg jo bare fortsette med noen innlegg litt på siden av prosjektet, og hva passer bedre i januar enn å mimre om tapte sommere og det bløde Sørlandet
Hun meldte seg på med denne oppskriften. På lørdag slo gamle minner over meg sånn helt plutselig. På lørdag tenkte jeg at jeg skulle prøve å finne en lignende oppskrift for jeg hadde lyst til å prøve å lage den selv
I år skal vi imidlertid være hjemme og da må jeg ha hjemmelaget lammerull til julefrokosten og den smaker jo bare tusen ganger bedre enn den du får kjøpt i butikken
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.