Her har jeg funnet en kjempe enkel, rask og god oppskrift rett fra. Visp sammen egget lett med en gaffel og bland inn fløte, parmesan, sitron, pepper og litt salt
Oppskriften jeg ble inspirert av ser SLIK ut og som sagt endret jeg litt ved å bytte ut fløte med rømme da jeg synes fløten stjeler smak, jeg la til hvitløk og løk, samt at jeg brukte frisk persille isteden for andre urter
Bland finrevet parmesan og fløte inn i eggeplommen så du får en gul og fin saus. Pastacarbonara er en italiensk rett, men idag har jeg laget en lavkarbo og glutenfri versjon av pasta, jeg har laget en pasta bestående av egg, psyllium/ fiber husk og smøreost
Når baconet er gyldent og gjennomstekt tilsetter du pasta, hvitløk, kraft, hvitløk og fløte. Er du litt umotivert til å lage middag og ønsker noe som lager seg selv, da må du prøve å lage en one-pot pasta gryte, eller alt i en gryte som det heter på Norsk