Her kan man rettogslett bruke hva man har tilgjengelig av grønnsaker. kok grønnsakene rett før servering for at de skal holde seg al dente og ikke bli «barnemat»
Jeg spiste andebryst - som smakte helt fantastisk med villbærsaus og gulrotmos. Det var rettogslett nesten obligatorisk når vi nå var der på studietur med K&H-klassen
Taco av friterte bokhvete-crepes med andebryst, ruccola og pinjekjerner, succini med stekt kalvebrissel, burger av konfitert and og fois gras (bildet) og cevice av red snapper på presillrotpuré
Nydelig andebryst fra Vestfold smeltet rettogslett i munnen. Det er ikke så rart for de jobber mye med å lage skikkelig kraft som får koke inn i flere dager ogderetter smaksatt med vin, fløte, urter og andre godsaker
For det første var menyen til Kraftstasjonen, som me fekk sjå i hotellresepsjonen, av den heller imponerande sorten, og eg fekk umiddelbart lyst på andebryst
Nå var det tid for den andre kjøttretten, andebryst med blant annet kantareller. Etter å ha tatt en bit ble Jørn stille før han så opp og sa «Dette andebrystet er enda bedre enn de du lager, Torill»
Gården drives av Nick Peay, hans kone Vanessa Wong og Nicks bror Andy. Ekstremt flott fruktkonsentrasjon og rikhet, med silkeaktige, mørke og leskende smaker av modne kirsebær, blå plommer, ørlite viff av karamell og espresso
Jeg har vært der hvert år de årene det har blitt arrangert og synes det er et flott arrangement. I år som tidligere år skal jeg ha med elevene mine så de får et lite innblikk i all den flotte og kortreiste maten som finnes her i landet