Andebryst rett og slett oppskrifter

Andebryst, rett og slett

Andebryst, rett og slett

Både saus og grønnsaker lager jeg mens andebrystene er i ovnen – det vil si at det er en rask og enkel rett å lage
Rosastekt andebryst!

Rosastekt andebryst!

Her kan man rettogslett bruke hva man har tilgjengelig av grønnsaker. kok grønnsakene rett før servering for at de skal holde seg al dente og ikke bli «barnemat»
3 Restauranttips i London

3 Restauranttips i London

Måltidets høydepunkt var rett fem som var andebrystog konfiterte andelår med traktkantarell, erter og bønner

Ukemeny for uke 19/2015

Blomkål- og fennikelsuppe med sprøstekt bacon Kjapp chorizogryte Krydderstekt andebryst med ovnsbakte søtpoteter

Flere glimt fra Barcelona

Jeg spiste andebryst - som smakte helt fantastisk med villbærsaus og gulrotmos. Det var rettogslett nesten obligatorisk når vi nå var der på studietur med K&H-klassen
Paris! Paris!

Paris! Paris!

Taco av friterte bokhvete-crepes med andebryst, ruccola og pinjekjerner, succini med stekt kalvebrissel, burger av konfitert and og fois gras (bildet) og cevice av red snapper på presillrotpuré

De 4 Roser leverer på øverste hylle

Nydelig andebryst fra Vestfold smeltet rettogslett i munnen. Det er ikke så rart for de jobber mye med å lage skikkelig kraft som får koke inn i flere dager ogderetter smaksatt med vin, fløte, urter og andre godsaker

Tid for ti-turne: Dag 1

For det første var menyen til Kraftstasjonen, som me fekk sjå i hotellresepsjonen, av den heller imponerande sorten, og eg fekk umiddelbart lyst på andebryst
FAGN – snart må det blinke en Michelinstjerne her

FAGN – snart må det blinke en Michelinstjerne her

Nå var det tid for den andre kjøttretten, andebryst med blant annet kantareller. Etter å ha tatt en bit ble Jørn stille før han så opp og sa «Dette andebrystet er enda bedre enn de du lager, Torill»
Andebryst sous vide

Andebryst sous vide

Maken til denne anden har ikke jeg spist før, den var utrolig mør og smaken var rettogslett nydelig
Meny forslag til 17 . mai

Meny forslag til 17 . mai

Andebryst, sopp og eplesalat, asparges med honningsaus og til dessert. Andebryst. Ha det i kaldt vann og legg deretter på kjøkken papir
I det romantiske hjørnet?

I det romantiske hjørnet?

Skjær andebrystet i skiver, oganrett det hele pent. Mens potetene koker steker du andebrystet. Innimellom blir man rettogslett litt lei
Middagstips for helgen!

Middagstips for helgen!

I dag sto jammen andebryst på menyen, min favoritt. Fløtegratinert sellerirot er rettogslett ordentlig godt

Peay Vineyards Pomarium Pinot Noir 2013

Gården drives av Nick Peay, hans kone Vanessa Wong og Nicks bror Andy. Ekstremt flott fruktkonsentrasjon og rikhet, med silkeaktige, mørke og leskende smaker av modne kirsebær, blå plommer, ørlite viff av karamell og espresso

Mest lest på Superkokken.no i April

Andebryst, rettogslett. Andebryst er grei og lettlaget mat. Langtidsstekt og mør kalvestek i rødvin med Rösti-poteter – uslåelig kombinasjon

Mest lest på Superkokken.no i Mars

Andebryst, rettogslett. Andebryst er grei og lettlaget mat. Det kan fiffes opp til festmat – og det kan serveres ganske enkelt

Ukemeny uke 37 – 8.-14.9.

Jeg har vært der hvert år de årene det har blitt arrangert og synes det er et flott arrangement. I år som tidligere år skal jeg ha med elevene mine så de får et lite innblikk i all den flotte og kortreiste maten som finnes her i landet