Hummer er vanvittig enkelt å tilberede og krever minimalt med tilbehør. Beregn en halv hummer som forrett og kanskje en hel hummertil middag per person
Knus klørne på hummeren før servering, og server med tilbehør og en god hvitvin/rosévin til. På butikken fant jeg hummertil å grille, og tenkte at det ville bli en herlig liten forrett for oss denne lørdagen
Den serveres vanligvis hel eller delt med enkelt tilbehør, eller som hummersuppe. Hummer er en velkjent delikatesse, og nå som hummerfisket er over står nok hummer på menyen til jul og nyttår i mange hjem
Rosiner kom som deilig tilbehør. Hvem vet hva det kan føre til. Kanin er ansett som nødmat i Norge, og kokt kanin med meljevning og løk, eddik og sukker eller tomatsaus, ble servert både titt og ofte
Kan brukes rå, stekt, kokt og tilbehøret kan varieres i det uendelige. Fløtegratinerte poteter er godt tilbehørtil denne retten, den bløte konsistensen gjør at retten
Bergens tidene skriver at dette er perfekt festmat, og man skal koke skikkelig fiskekraft, bruke sherry og kalvekraft i sausen og spandere på seg hummertiltilbehør
Hvordan koke og hvilket tilbehør. Ellers er det meste av pølser her til lands enten kokte eller røkte, farsebaserte og utspedde ting som man ikke helt vet hva de inneholder
Hvordan koke og hvilket tilbehør. Du kan for eksempel blande den med koriander og lage små kjøttboller som smaker deilig til lunsj, middag eller en snack når du er «fysen» på noe godt