Mange har allerede begynt og søke på 'nyttårsmeny', vet du hva du skal servere. Denne menyen kan du selvfølgelig servere på alle årstider, sommer som vinter -smaker like godt 'støtt'
Mange har allerede begynt og søke på 'Nyttårsmeny', dette forslaget til årets siste måltid. kommer derfor allerede på Luciadagen, så dere kan planlegge menyen i god tid
Gelè er en slager hos oss, så da sto jeg på hodet i storfryseren i går kveld og fant frem noen fine solbær som ble den viktigste smaken i årets nyttårsdessert
Husk på og krydre ribba i dag, hvis du ikke alt har gjort det. I dag satser vi på en sunn rett med masse grønnsaker, før vi setter i støtet med fet julemat
Fersk juletorsk har sin opprinnelse i områder på Sørlandet og Sør-Vestlandet. Lag gjerne en stor porsjon med kjøttpudding, den er god kald på brød også
Det å dele min matglede og hjemmets oppskrifter på bloggen med alle dere gir meg stor glede. Jeg elsker å lage mat, synes det er gøy å fotografere og lage blogginnlegg, i tillegg til at du som leser forhåpentligvis får inspirasjon på matfronten
Her er Godt Drikkes forslag på en treretters nyttårsmeny. Så er det på tide og sette på Strauss. La det koke opp, sett på sterk varme og hell opp i skjellene og la det fosskoke i fire, fem minutter
Hummersuppe. Er du glad i kokos og sjokolade og kombinasjonen av disse, har lyst på noe godt og samtidig sukkerfritt (naturlig søtet), er denne oppskriften for deg
På nyttårsaften hadde jeg lyst til å servere mat som ikke ville kreve så altfor mye styr på kjøkkenet etter at gjestene var kommet – vel er jeg glad i å lage mat, men når gode venner er på besøk vil jeg heller sitte og skravle og drikke vin enn å ha kjøkkentjeneste hele kvelden
Hummersuppe. Her får dere en liten vri på en standard burger. Brødet er byttet ut med store og saftige bifftomatskiver, én av dem balsamicomarinert og stekt på grillpanne, to saftige baconburgere med smeltet mozzarellaost og friske basilikumsblader
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.