Spekemat tilbehør oppskrifter

5 gode tilbehør til grillmat

5 gode tilbehør til grillmat

Potetsalat med grønne eplerPasser glimrende til grillmat, men også perfekt til spekematen. Men vi har mange gjengangere også, og i dag byr jeg på fem grilltilbehør som lages jevnt og trutt på sommeren hos oss
Jordbær- og mangosalat til spekemat

Jordbær- og mangosalat til spekemat

Mange serverer spekemat på nasjonaldagen og her kommer tips om et herlig tilbehør. Vi serverte denne til spekemat med braksuksess forrige helg
Rustikke ostefat og litt spekemat

Rustikke ostefat og litt spekemat

Det er egentlig ganske morsomt å titte på alle ostesortene vi finner i disken, kanskje ta en liten smakebit og prate om tilbehøret sammen med betjeningen
Tips til sunn og næringsrik tapas – Del 1

Tips til sunn og næringsrik tapas – Del 1

Du kan bytte bacon med spekemat, rester av pinnekjøtt, eller røykalaks. I dag skal du få tips til varierte og gode småretter og fingermat som passer perfekt til tapas eller tilbehør i selskap, og ikke minst nyttårs middagen
To utgaver av marinert sjampinjong

To utgaver av marinert sjampinjong

Marinert sjampinjong er nydelig tilbehør til grillmat (det er aldri for tidlig å forberede seg til grillsesongen) og spekemat, eller som en liten rett på tapasbordet
Mini-koldtbord

Mini-koldtbord

Tilbehør. Beregn ca 500 - 600 gram mat per person, inkludert tilbehør. 60 g spekemat. Beregn ca 500 - 600 gram mat per person, inkludert tilbehør
Men hva kan jeg spise?

Men hva kan jeg spise?

Spekemat, pølser, skinke, bacon o. Helstekt kylling med tilbehør - f. Jeg har fått noen forespørsler om innlegg i det siste, blant annet om en guide til nyttige basisvarer, og om hvorfor jeg velger naturlig sminke og hudpleieprodukter
POTETSALAT TIL SOMMERMATEN

POTETSALAT TIL SOMMERMATEN

Nydelig til spekemat, tapas, koldtbord, biff, fisk, kylling og til all grillmat. BBQ, POTETER OG GRØNNSAKER, Salat, SOMMERMAT, Tilbehør
Bruschetta med spekeskinke

Bruschetta med spekeskinke

Våren er spekemat-tid. Veldig lite arbeid, men veldig godt med riktig tilbehør. mai, og spekemat er en takknemlig rett å servere når man har gjester
Skjørost

Skjørost

litt sukker, vanligvis som tilbehør til spekemat. På Røros har vi et eget meieri som blant annet produserer skjørost