Prinsefisk Smelt smøret og rør inn hvetemel. Spe med fiskekraften og gi sausen et oppkok. Rør inn sitronsaft. Bland eggeplommene med TINE.no
Prinsefisk Se videre. 800 g torskefilet, gjerne ryggfilet. 2 ts salt. 1-2 ts sitronsaft eller 1/2 ts eddik. 1 l vann. Saus TV2.no
Prinsefisk Skjær fiskefileten i porsjonsstykker. . Kok opp vann med salt og la fiskestykkene trekke til de er gjennomkokte, ca Godfisk.no
Prinsefisk (Sogn og Fjordane) Rens fisken og filéter. Ta av skinnet og kok kraft på skinn og ben. Varm asparges og kok grønnsakene knapt møre Varden.no
Prinsefisk Del fiskestykkene i porsjonsstykker. Er det småtorsk så beregn en halv filet pr. person. Disse rulles sammen og bindes opp med bomullshyssing Varden.no
Prinsefisk (Hordaland) Denne retten sies å ha blitt servert første gang for en svensk prins som besøkte Bergen en gang på 1800-tallet Varden.no
Slik kom Prinsefisken til Bergen Det ble servert en fiskerett som fikk navnet Prinsefisk, og er siden den tid vært en bergensk selskapsrett Varden.no
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.