Her er en smakfull utgave med fersk ørret og sitrus, servert med en frisk, spicy salat med gode reker og en herlig grønn kremet saus med spinat og basilikum ღ
Tandorilaks medfriskyoghurtmed minte og hvitløk, jasminris ogmangosalat. Legg laksen på en tallerken og start med å drysse over salt, sukker, tandorikrydder på begge sider
Frisk basilikum. Del hummeren langs ryggsiden med en skarp kniv, start ved hodet og skjær bakover. Jeg er en landkrabbe fra Hedmark og en novise i "hummer-verden", så jeg kjøpte ferdig kokt hummer i dag, men bruk gjerne levende hummerog kok den selv
Serveres med en båt lime eller sitron og fersk loff. Den har sin opprinnelse fra restaurant Marie i Paris som kreerte retten i forbindele med premieren av stykket Thermidor av Victorien Sardou
Knus kjeksen til smuler ved å ha dem i en plastpose og denge løs på den med en kjevle. mai og kaker. Kjør mangoen glatt med en stavmikser eller i en blender
Medhummer kan man ikke gå galt, enten man spiser den naturell eller i andre varianter slik som denne med grillet hummer, en småhissig mangopuré og koriandersalsa
Jeg ville også gjerne diske opp med noe friskt som de kunne ha til dessert. Siden jeg fikk mye skryt for sjokolademoussen jeg lagde til «Åpent Kjøkken» tenkte jeg at det var på sin plass med en variant med hvit sjokolade også
Smør og sukker røres hvitt. Tilsett bakepulver og mel og bland alt lett sammen. Strø over en god håndfull frosne rips, 100 g hakket mørk sjokolade og evt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.