Hummer - Lobster - HAVETS KARDINAL ♫♪. Jeg er en landkrabbe fra Hedmark og en novise i "hummer-verden", så jeg kjøpte ferdig kokt hummer i dag, men bruk gjerne levende hummer og kok den selv
Kongekrabbe smaker herlig godt, minner om en blanding av hummer og reker. Kongekrabbe, også kjent under navnet kamtsjatkakrabbe og russerkrabbe, er en storvokst krabbeart som hører til gruppen med trollkreps
Minner om en blanding av hummer og reker. Kongekrabbe, også kjent under navnet kamtsjatkakrabbe og russerkrabbe, er en storvokst krabbeart som hører til gruppen med trollkreps
I kveld røk resten av hummerne i frysen med i et fantastisk festmåltid. Jeg laget en rød pesto som jeg hadde over hummerne med litt revet parmesan på toppen
Gratinerthummer - Lobster thermidor. Italia er landet og maten er den aller beste. Disse fantastiske skjellene med smak av middelhavet fungerer både som en fabelaktig forrett, til lunsj eller som et flott tilskudd til tapasbordet
Den blir rundere i smaken og det meste av skarpheten forsvinner, du sitter igjen med en karakteristisk og fyldig smak som går veldig godt sammen med bacon og hummer
Nå er hummersesongen i full gang. Man kan gratinere hummerkjøttet med urtesmør, lage en hummersalat, bruke kjøttet i hummersuppe eller spise den akkurat som den er
et par hummer, noen hjerteskjell til spisepynt, en sitron, en bunt asparges og en baguette. I enkelte områder har det vært mindre hummer i år sies og skrives det
Til venstre den ene halve hummeren, til høyre den gratinerte. Havets kardinal er hummeren kalt. Uansett, den europeiske hummeren heter Homarus gammarus på latin, og hører til familien Nephropidae, akkurat som vår sjøkreps, eller scampi som den er kjent som utenfor Norge
Nærings- og fiskeridepartementet har fastsatt nye regler for hummerfiske. Dette innebærer blant annet at absolutt alle som skal fiske hummer må registrere seg før fisket starter