Stekes på denne siden til skinnet er gyldent og sprøtt. Det er enklest og rute opp svoren når andrebrystet er kaldt, men ikke vær redd for perfekt rutet svor, det viktigste er at du ikke skjærer ned i kjøttet
Det er enklest og rute opp svoren når andrebrystet er kaldt, men ikke vær redd for perfekt rutet svor, det viktigste er at du ikke skjærer ned i kjøttet
Det er enklest og rute opp svoren når andrebrystet er kaldt, men ikke vær redd for perfekt rutet svor, det viktigste er at du ikke skjærer ned i kjøttet
Stekes på denne siden til skinnet er gyllent og sprøtt. Det er enklest og rute opp svoren når andrebrystet er kaldt, men ikke vær redd for perfekt rutet svor, det viktigste er at du ikke skjærer ned i kjøttet
Prikk skinnet på anden med en spiss gaffel rundt hele for å få sprøere skinn og så fett kan renne av under steking, men pass på å ikke gå gjennom fettlaget
andefett, kofitert, konfitering, konfiterte poteter, poteter, poteter kokt i fett, poteter trukket i andefett, potettilbehør, sprø poteter som er myke inni, stekte poteter, tilbehør til and, tilbehør til andebryst, tilbehør til helstekt and
Sprøstekt And i Pannekaker tar ikke mye lengre tid enn å lage taco. Bruker du vanlig fersk andebryst eller andelår kan det med fordel langtidsstekes i ovnen først