Sorte bønner. Start med å brune karbonadedeigen kjapt i en gryte. Ha i basmatiris og la gryten småputre under lokk i cirka 25 minutter, eller til risen er ferdigkokt. Sett ovnen på 210 grader, vanlig over- og undervarme Skyll de sorte bønnene i et dørslag og ha de i gryten sammen med en boks chilibønner. Gratiner gryteretten i ovnen i cirka 12-15 minutter, til osten begynner å bli gylden. Karbonadedeig - 400 gram Gul løk - 1 stk Hvitløk - 3 fedd Chili - 1/2 stk Rød paprika - 1 stk Mais - 1/2 boks Tomatpuré - 1 ss Hermetiske tomater - 1 stor boks Kajennepepper - 1/4 ts Malt spisskummen - 1 1/2 ts Chilipulver - 1/2 ts Oregano - 1 ts Sukker - 1 ts Lime - 1/2 stk Basmatiris - 1,5 dl Vann - 4 dl Salt og pepper - Etter smak Chilibønner - 1 boks Sorte bønner - 1 boks Topping Vårløk Revet ost
Ta gryten av platen og la det stå. Vi lager den med sorte bønner og quinoa, så den blir virkelig næringsrik og inneholder både kostfiber og fullverdig protein
Lagde deilige bønnegryte til middag i dag, under får dere oppskriften. Hell kraften, hakkede tomater, tomatpure, Worcestersaus og chilipulver oppi gryten
Sil av og ha kraften tilbake i gryten sammen solbær og bringebær. Sil av og ha tilbake i gryten. Tilsett 2 laubærblader og 10 sorte pepperkorn. 10 sorte pepperkorn
#kyllinggryte #kylling. Denne nydelige kylling gryten er utrolig enkel å lage, alt skal i en panne og deretter skal den bare stå å kose seg i ovnen i 2-3 timer så de deilige smakene kan godgjøre seg. Gryterett med kylling og basilikum 2017-07-26 21. Ingredients 2 bokser kokosmelk 4 kyllingfileter 2 ss tørket basilikum 1,5 ss gul karri 1 ts Chilipulver 2,5 ts salt 1/2 ts sort, malt pepper 5 hvitløkfedd 1 liten rød løk 1 rød chilipepper 1 liten hot chilipepper. I en dyp ildfast form eller gryte tilsetter du 2 bokser kokosmelk tilsett så basilikum, karri, chilikrydder, salt og pepper, bland godt i sammen. Hvis du vil ha sausen litt tykkere kan du tilsette litt maizena og vann blanding, rør den godt inn og la gryten steke videre under lokk i 10 minutter. Relatert 2 bokser kokosmelk 4 kyllingfileter 2 ss tørket basilikum 1,5 ss gul karri 1 ts Chilipulver 2,5 ts salt 1/2 ts sort, malt pepper 5 hvitløkfedd 1 liten rød løk 1 rød chilipepper 1 liten hot chilipepper. Hvis du vil ha sausen litt tykkere kan du tilsette litt maizena og vann blanding, rør den godt inn og la gryten steke videre under lokk i 10 minutter Serveres med kokt ris, nanbrød og salat