Høyrygg gryte oppskrifter

Gryte med oksekjøtt

Gryte med oksekjøtt

Putter du nok godsaker i en gryte blir det godt, så her har jeg puttet i en masse av de beste jeg kunne finne
Gryte med rødvinsbraisert oksehøyrygg

Gryte med rødvinsbraisert oksehøyrygg

Stek bitene av høyrygg på alle sider så de får en fin stekeskorpe. På bildet herunder har vi vakuumpakket både gryte og potetmos, og varmet opp maten i kjeler med vann over bålet
Lapskaus med høyrygg

Lapskaus med høyrygg

ha grønnsaker i en stor gryte samt ca. 1,5 kg høyrygg av okse evt. Søndagsmiddagen kan vi godt bruke litt tid på å lage
Tacogryte med høyrygg sous vide

Tacogryte med høyrygg sous vide

Valget falt derfor på høyrygg. Tacogryte er veldig enkelt å lage, men det krever litt planlegging når man skal tilberede kjøttet på denne måten
I den sorte gryte

I den sorte gryte

Øl kan med hell byttes ut for vann i mange gryteretter. Neste på tapetet – Oksegryte med øl. Brun kjøttet kjapt i ei gryte, og legg til side

Massaman karrigryte med høyrygg

The post Massaman karrigryte med høyrygg appeared first on Just another food story. Ha deretter i høyryggkjøtt i store biter, løk, søtpotetbiter, stjerneanis, kanel, hele kardemomme, og hell i vann til det akkurat dekker kjøttet
Høstsuppe med høyrygg av storfe

Høstsuppe med høyrygg av storfe

Ha de i en ildfast gryte. Deilg lagtidskokt høstsuppe med høyrygg av storfekjøtt. Ha alt i en gryte, la det stå i ovnen i minst 4 timer, gjerne i 6, da blir det bare beder. 1 kg høyrygg av storfe. 1 kg høyrygg av storfe
Høstgryte

Høstgryte

Hva er ikke bedre da, enn en skikkelig digg høstgryte. Det første du trenger er en stor nok gryte (med lokk) som tåler å stå i ovnen
Oksegryte i ovn med kantareller

Oksegryte i ovn med kantareller

Dette er den perfekte søndagsmiddag på en hustrig høstdag enten du skal lage middag til to eller mange, for når du først har fått alle ingrediensene i gryten, lager den seg selv i stekeovnen
Biff Bourgignonne - Biffgryte fra Burgund

Biff Bourgignonne - Biffgryte fra Burgund

Ha det over i gryten. Tilsett rødvin, tomatpuré, finhakket hvitløk, timian og laurbærblad i gryten. La gryten trekke til kjøttet er mørt - ca