Når ovnen og gryta er varm, strø littlitt mel i bunnen påjerngryteavalgfri type. Velt den bløte deigen over i den varme gryta, strø pålitt mel, ha på lokket og få den inni ovnen fort som …
De eltefrie brødene er en kjempehit hos oss, både for store og små, så nå må dere forberede dere på at det blir en del oppskrifterpå brød og rundstykker fremover på bloggen
Avkjøl olivenbrødetpårist. Deigen kan også lages på morgenen og stekes til kvelds. Jeg liker å kalle det olivenbrød og ikkefoccachia, vet jo egentligikke hvordan jeg skal uttale det heller…I alle fall har jeg hatt trøbbel med å få vellykka olivenbrød, redningen ble for min del altså eltefritt og langtidsheva brød
* sesamoljen forsterker smaken på kjeksen. Deiligøkologiske kjeks, som passer godt til ost. Disse er MYE sunnere enn salte kjeks du kjøper ibutikken, men minstlike gode
Brødet stekes i en jerngryte med lokk i stekeovnen. Bruk helst en mildblomsterhonning eller akasiehonning, lynghonning kan lett gi en skarp smak på brødet
Sjekk i en internasjonalbutikk eller på en. Med utgangspunkt i en annen oppskrift, Quorn tikka masala, tilberedtevi en deiligrestegryte med det vi hadde tilgjengeligi kjøleskapet
Hvelv brødet ut av formen og avkjøl det helt pårist. Enkelt eltefritt brød med bygg. Ikke fullt så godt som grovbrødet, men grovere enn mange basisbrød
Eltefritt brød eller grytebrød er en grei måte å lage brød på som krever ganske liteninnsats. Dekk gryten med lokk som tåler høy varme eller benytt aluminiumsfolie (dobbelt lag)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.