Smak til med salt og pepper. Stek deretter kjøttdeigen, ha den i samme gryta. ca 500 g kjøttdeig1-2 løk1 boks mais1 boks tomatpurè1 boks matfløtemakaronisalt og pepperKok makaroni Surr løken i stekepanna en stund, ha det i en gryte. ) ca 500 g kjøttdeig
Gryten serveres med pasta eller potetmos. Jeg elsker grytemat, enkel og godt og maten som lager seg "nesten" selv, derfor ble jeg ekstra glad da jeg fant denne gryten her som er riktig så velsmakende og som får en ekstra "piff" av den krydrede chorizopølsen
Stek opp kjøttdeig tilsett innhold fra posen sammen med vann og kok. Meksikansk gryte er noe vi i familien forbinder med Toro Meksikansk Gryte, ett produkt som sikkert mange andre også kjenner seg igjen i
Stek kjøttdeigen sammen med margarin/olje på høy varme i en jerngryte. La gryta koke 15-20 minutter og smak til med salt og pepper. 400 g karbonadedeig eller kjøttdeig
Retter medkjøttdeig Ingen kommentarer. Jeg så et sted at noen hadde tatt bilde av en pose med Amerikansk gryte, og da var ideen født om å lage en variant fra bunnen av ut i fra innholde på posen