Skjær løken i tynne skiver, rens sjalottløken og hakk hvitløken, ha mere smør/olje på stekepannen og la all løken surre til den begynner å få litt farge før du heller den i grytenmed kjøttet
Kenyansk grytemedoksekjøtt, karri og kokosmelk. Ofte lager jeg en type gryte rett. I tillegg kan du lage gryte retter av mye forskjellig, både av grønnsaker og av kjøtt
Kok ut stekepannen, tørk av den og ha i smør/olje på nytt for å surre løk og hvitløk, gjør det samme med sopp, bacon og tilslutt surrer du grønnsakene og da tilsetter du tomatpure helt mot slutten, hell alt etter hvert i grytenmed kjøttet
Noen av ingrediensene jeg har brukt er pastinakk, kanel, oksekjøtt og chorizo. Og jeg kan røpe med en gang at denne ble ganske så smakfull, ja så god at den faktisk skal lages flere ganger nå i høst og i vinter
Ha pastaen i en gryte eller panne med høy kant sammen med en skvett olje. Jeg har vært mye i Thailand, landet med så gode curries at du glatt ofrer snørr og tårer fremkalt av de store mengdene chili