Langtidsstekt, mør oksestek med peppersaus og fløtegratinerte poteter. Deiligkjøttgryte med munkholm. Her kommer et godt forslag på en førjulsmiddag eller romjulsmiddag – saftig, timianmarinertsvinestek med sprø svor
oppskriften er hentet fra Aperitif. Skjær kjøttet opp ilitt store terninger, ca. Varm oljen i en panne, og brun kjøttet til det har fått en fin brunfarge
Ha den ferdige puréen i en annen gryte og varm opp før servering. Oksestek har blitt servert titt og ofte iheimen vår, men Sviddå har utrolig nok ikke fått sjansen til å prøve seg på surret oksestek
Snart färdig gryta. Ingredienser. Skjær kjøttet opp ilitt store terninger, ca. Varm oljen i en panne, og brun kjøttet til det har fått en fin brunfarge
Vil du ha en ordentligcowboygryte som er skikkelig god og sunn, som krever minimaltarbeid og som er lett å ta med i et spann for å spise den hvor som helst
Sil kraften over ieigryte. Gnioksestekeninn med et av hvitløksfeddene, litt salt og pepper. Jeg er oppvokst med «skikkelige» søndagsmiddager etterfulgt av gele til dessert
Jeg får stadig spørsmål om ikke jeg kan dele oppskriften på minheksegryte. Lag en gryte med brunsaus. Det er egentlig "Kjøtt i mørke" jeg lager, men det treng dere ikkesitil noen