I dag har jeg laget et blanding syltetøy av solbær og bringebær. Ha i sukkeret, gi bæra igjen et oppkok og la den fosskoke før du løfter syltetøyet av varmen og fyller på hermetiske glass
Fantastisk godt - røket hjort fra Paales eldhus. Salting og røking av kjøttet går jeg ikke inn på her. 4-5 tynne skiver røket hjortekjøtt. 6 grønne asparges kokes i 4 minutter i lettsaltet og -sukret vann, avkjøles i kaldt vann. rømme blandes med tyttebærsyltetøy (1 dl rømme og 2 ts syltetøy eller etter smak og behag). -) 4-5 tynne skiver røket hjortekjøtt. 6 grønne asparges kokes i 4 minutter i lettsaltet og -sukret vann, avkjøles i kaldt vann. 1 dl rømme og. 2 ts syltetøy eller etter smak og behag
Hjortmed aprikos og chilichutney, sjokolade(. Hjortog saus. Kamskjell med vårløk og sylta ingefær. Kveldens treretters med besøk ble vel gjennomført nærmere tidspunkt for nattmat enn at det kan kalles middag
Nå fant jeg en liten kilo medhjortekjøttdeig i fryseren, og fordi "I kongens hage" i Mathallen har reklamert medhjorteburgere i dag, ble veien til egne kort
Tilsett ev sjy fra hjortefileten. Ta ut kjøttet, dekk med aluminiumsfolie og. sammen med frisk timian. La det bruse og slutte å bruse før fileten legges
1 pk fryste bringebær, tines5-6 ss melissaften av 1/2 sitronHa bær, melis og sitron i en bolle og kjør til passe konsistent med stavmikserHa det over i en sikt og rør rundt til det blir bare saus og kornene fra bringebærene er borte. Smak til med mer melis el sitronsaft etter smak 1 pk
Men Palmer har gjort jobben ogsåmed andrevinen. med. Merlotpreget harmoniserer godt til hjort, tanninene er så myke og fine til det magre kjøttet, og likevel faste nok til å takle saus og smaksrikdom
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.