periode i vår, og har derfor ikke tatt bilde av denne utmerkede makrellretten,. stekt makrell. Makrell. Du kan godt grille makrellen, den trenger ikke paneres som beskrevet under her
Kjøper du fisk på fra frysedisken, styr unna den som er panert og hold deg til rene varer. Har jeg det travelt og ikke særlig tid til å lage så mye mat, hender det jeg tar med meg en avokado og et par bokser makrell i tomat og spiser det sammen med litt majones
Så mandag i november er bra, de andre fikk panertmakrell, og grønnsaksmos. Makrellen ble filetert og rullet i melblanding med litt salt og pepper før jeg stekte den i panne
Produsenter bruker navnet scampi, med alle sine assosiasjoner til dyre deluxe langoustines, til å selge oss lavgradert fisk og tilsetninger, bundet sammen i en fet, tykk panert smørje
(2 porsjoner)2 hele makrell6 ss melgodt med saltpepperolje og smør til stekingPotetsalat1/2 kg kokte mandelpoteter i biter1 1/2 hakket vårløk1/2 neve frisk, finhakket gressløk1 dl seterrømme1 dl majones1 ts estragonsaften fra 1/2 sitronsalt og hvitpepperEpletzatziki1 eple i biter (gjerne Granny Smith)1/ 2 agurk i biter200 g matyoghurt1 fedd finhakket hvitløkmaldonsaltpepperolivenoljesaften fra 1/2 sitron Rens og vask fisken godt. 2 hele makrell
Ca 250g tunfisk (2 tunfisk på boks i vann) – kan erstattes med annen fisk, særlig makrell er veldig godt. mai 2011 Ca 250g tunfisk (2 tunfisk på boks i vann) – kan erstattes med annen fisk, særlig makrell er veldig godt