Panering svin oppskrifter

Strimlet svin i karri

Strimlet svin i karri

Hadde svinekjøttet oppi den ledig plassen i pannen. Sjøsalt og pepper på svinekjøttet. Panerte italienske svinekoteletterCreamy LasagneDel på
Kalv piccata med steinsoppsaus

Kalv piccata med steinsoppsaus

Bruk heller nakkekoteletter av svin. 2 ss finsiktet hvetemel som saltes lett til panering. (Scallopina con porcini)
Wienerschnitzel

Wienerschnitzel

Schnitzel av kalv, svin eller kyllig. Svinefilet. 2 personer600 gr kalv, svin eller kyllingkjøtt2 poteter1 pastinakk1 løk1 charlottløk1 gul-, eller rødbet1 gulrot1 søtpotet1/2 glass kapers4 ss smør2 ss olje1 egg1/2 pk strøbrød. Kyllingfilet deler du i to på tversBank kjøttet med en kjøkkenhammer så du oppnår en jevn tykkelse på kjøttetDypp kjøttet i pisket egg og vend det så i brødraspenStek filetene på middels/høy varme til paneringen får en fin og gyldenSmelt smør i en kjele og tilsett finhakket charlottløk når smøret har fått litt fargeLa dette surre i 4-5 minutter og tilsett så et halvt glass med kaper (ikke kraften). 600 gr kalv, svin eller kyllingkjøtt
Ukemeny 1/2016

Ukemeny 1/2016

Grillet timianmarinert indrefilet av svin med asparges og posjert egg. Asparges, blåbærgele, brødsmuler, Cæsarsalat, cherrytomater, fargerike grillspyd, fiskepinner, fiskepinner med tilbehør, frokostrød, grønnsaksnudler, grønnsakspasta, grønnsakssaus, grillspyd med cherrytimater og spekeskinke og mozzarella, havregryn, havregrynpanerte kyllingstrimler, hjemmelagde fiskepinner, hjertesalat, indrefilet av svin, indrefilet av svin med posjert egg og asparges, kalkun, kalkun- mais- og purre suppe, kalkunrester, kalkunsuppe, middag med kalkunrester, middagstips, mozzarella, nyttårsforsett, oldemors frokostbrød, ostekremdressing, ovnsstekte fiskepinner, panert kylling, posjert egg, ratatouille, ristede hasselnøtter, saftig kalkunbryst med ratatouille, scones, slanke bondepiker, sommerlige grillspyd, spekeskinke, sunn dessert, sunn livsstil, sunn mat, sunn start på året, sunn tomatsaus til pasta, sunn ukemeny, sunne middager, timianmarinade, timianmarinert indrefilet av svin, torsk, vaniljekesam, zoodles, zoodles med sunn tomatsaus, zucchini noodles
Schnitzel

Schnitzel

Schnitzel av kalv, svin eller kyllig. Svinefilet. 2 personer600 gr kalv, svin eller kyllingkjøtt2 poteter1 pastinakk1 løk1 charlottløk1 gul-, eller rødbet1 gulrot1 søtpotet1/2 glass kapers4 ss smør2 ss olje1 egg1/2 pk strøbrød. Kyllingfilet deler du i to på tversBank kjøttet med en kjøkkenhammer så du oppnår en jevn tykkelse på kjøttetDypp kjøttet i pisket egg og vend det så i brødraspenStek filetene på middels/høy varme til paneringen får en fin og gyldenSmelt smør i en kjele og tilsett finhakket charlottløk når smøret har fått litt fargeLa dette surre i 4-5 minutter og tilsett så et halvt glass med kaper (ikke kraften). 600 gr kalv, svin eller kyllingkjøtt
ostesnitzel av kylling

ostesnitzel av kylling

En snitzel er jo både av svin og er panert, og de man kjøper føles som de flyter i fett. Og da var de å fundere ut hva jeg kunne gjøre for å få dette til, og siden jeg ikke tåler så godt svinekjøtt bestemte jeg meg for å gå for kyllingfilet
Svin "Parmeggiano"

Svin "Parmeggiano"

Ved å blande inn revet parmesanost og sitronskall i paneringen blir stekeskorpen kjempe god.   I dag ble det sprøstekt svin i tomatsaus til middag
Panert svinefile

Panert svinefile

Svinefile er godt sammen med mange retter, men det som er bedre er panerte svinefileter. Alt som er panert hjemme hos meg blir raskt borte på middagsbordet om det er kylling, svin eller fisk
Panerte italienske svinekotteletter

Panerte italienske svinekotteletter

Dupp kottelettene først i egget, så i paneringsblandingen. Nok en ny vri på svinekotteletter. Pasta med strimlet svin og spinatTexmex kottelett med fylt sjampingjong og kremet maisDel på
Lavkarbo i praksis

Lavkarbo i praksis

fisk med fyll og/eller panering. Kjøtt av alle typer er bra – kylling med skinn, svin med fettrand, okse med marmorering, eller i form av kjøttdeig
Tapaskurs med asiatisk vri.

Tapaskurs med asiatisk vri.

  Kjøttboller med sitrongress og koriander800 g kjøttdeig av svin1 kinesisk hvitløk1 ts finhakket ingefær1 løk1 ss finhakket sitrongress3 ss fiskesaus3 ss frisk koriander/mynte eller bladpersilleFinhakk hvitløk, løk og sitrongress og bland det godt sammen med kyllingkjøttdeigen. 800 g kjøttdeig av svin
Gourmet Schnitzel

Gourmet Schnitzel

Svineschnitzel er ofte noe frossen smakløs skit en kjøper fra frysedisken eller spiser på en dårlig kafeteria på riksveiene
Nuggets

Nuggets

Til panering. Disse nuggetsene kan lages med enten kyllingkjøttdeig eller svinekjøttdeig. 400 g kjøttdeig av svin eller kylling. 400 g kjøttdeig av svin
Tamilske fiskekaker (Tamil fish cutlets)

Tamilske fiskekaker (Tamil fish cutlets)

Tilbehør til panering og frityrsteking. Kjør de i ovnen på 200 grader i ca 15 min, fargen vil være mindre gylden og paneringen mindre sprø, men du har spart deg noen kallorier. Baconsurret indrefilet av svin med appelsin og sennepssaus - 13