Smaken av scampi, curry og fersk søt thai basilikum gjor denne retten til en stjerne. "Penang Goong" er en smakfull rett fra Thailand, som har en utrolig god og spesiell smak
Så sammen med deilige scampiog kamskjell ble det ett herremåltid du fint kan servere kongen. eller naboen, eller venner eller kjæresten eller bare rettogslett lage den om du er aldeles alene for den saks skyld
Gå gjerne inn på godfisk sine sider HER og finn andre inspirerendeog sunne matretter. Her får du en vanvittig smakfull sommerrett med scampi i deilig tomatsaus med villris som er super enkel å lage og med få ingredienser
Da kan du starte med å dyppe scampien først i røren så legger du den i oljen, du kan legge flere oppi samtidig, og når de nesten slutter å boble kan du ta de opp med en gaffel eller noe annet og legg de på et tørkepapir
Ta dem opp med hullsleiv og la dem renne av seg på husholdningspapir. Og de åpner med å si at «du kan bruke sjøkreps, men ogsåscampi eller kongereker dersom det er lettere å skaffe»
jeg har aldri lagd pasta ogscampi før ---igårmmmm. )her er det jeg brukte 300-400 g rå scampi (fryst) 1 pk fullkorns pasta 1 chili 2 fedd hvitløk 1 sitron persillecherry tomater ruccolaoljeJeg begynte med å tine og rense scampi, hakket chili og hvitløkhelte en slump olje i en pose og tilsatte scampi + chili + hvitløk og lot det hvile i kjøleskapet en times tidDeretter kokes vann til pastaenbaguette stekes i ovnenog i stekepannen varmes olje til steking av marinerte scampi+cherrytomater etter noen få minutter i panna, tilsettes persille og ruccoladet hele blandes med ferdigkokt pastaog serveres varm med en liten sitronbåt og nystekt baguette. og så er det bare å kose seg 300-400 g rå scampi
Lag et snitt langs med ryggen på scampienog fjern den sorte strengen, hvis du bruker rå scampi. I dag blogger jeg fra London hvor jeg er på juleshopping hos min søster som bor her
scampi på grillspyd som smaker kjempegodt og er en super middag. Blogg. Vi har jobbet på spreng de siste dagene og sov for første gang i leiligheten nå i natt
Scampien blir bare bedre om du lar den marinere noen timer. Jeg har brukt litt mangochutney for å få en fin balanse mellom det syrlige fra appelsinen og krydderet, hvitløken er prikken over i-en
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.