Panering oppskrifter

Panert kyllingfilet - saftig og smakfull!

Panert kyllingfilet - saftig og smakfull!

Panert kyllingfilet. m/ spinat og fetaost. Tid. minst 1 time.  .  . Du trenger til 4 personer. 1 kyllingfilet pr person, 2bifftomater, 3-4 never  spinatblader (jeg hadde ikke fersk, men har alltid frosne spinatblader i frysen), 1 fetaost (grønn eske), 1 liten rødløk, litt frisk basilikum,  mel, 2 egg, krydder for eksempel, salt, pepper, peppermix, basilikum, timian, etc
Panert sei med grønn potetsalat.

Panert sei med grønn potetsalat.

Panert sei med grønn potetsalat. 23. 02. 2016 kl. 15. 45 i. Middagsmat. 6 kommentarer. #Fisk er sunt - året rundt. Seiens perlegrå fiskekjøtt har en mer karakteristisk smak enn andre hvite fisker
Panert laks

Panert laks

Jeg har også med vilje unngått egg i denne paneringen, men brukt melk i stedet. Om du ikke har paneringsbrød, så må du selvsagt ordne det først
Panert laks med remulade

Panert laks med remulade

Heisann. Her får dere en digg fiskemiddag servert. Panerte laksepinner med remulade 2016-09-20 13. 46. 21 Porsjoner
Panerte italienske svinekoteletter

Panerte italienske svinekoteletter

Dupp kotelettene først i egget, så i paneringsblandingen. Til paneringen brukte jeg følgende til 2 store koteletter. Stek de så først i en stekepanne i 2-3 minutter, for å få paneringensbrødet til å sitte godt
Panert aubergine

Panert aubergine

Deilige panerte auberginer.  Panerte auberginer. 2 porsjoner1 aubergine1 egg2-3 ss mandelmel1/2 ts saltlitt peppersmør til stekingDel opp auberginen i passe skiver
Panerte svinekoteletter

Panerte svinekoteletter

I en annen bolle har du paneringsbrødet. Dypp svinekotelettene først i egg, så i paneringsbrødet. Bruk litt mer olje enn du vanligvis ville brukt til steking, fordi paneringsbrødet vil trekke til seg noe
Fylt og panert kyllingfilet

Fylt og panert kyllingfilet

Panering er ikke noe en må gjøre med fylt kylling, men jeg hadde lyst. Ok, i dag er det mulig at maten tar litt mer en 20 minutter
Kyllingfilet med crispy panering

Kyllingfilet med crispy panering

Ha de så over i paneringen og snu og vend slik at hele fileten har et lag med panering. Stek filetene på middels til høy varme i ca ett minutt på hver side så paneringen får en gylden farge
Hjemmelagde fiskepinner panert med baconsvor

Hjemmelagde fiskepinner panert med baconsvor

Hjemmelagde fiskepinner panert med baconsvor. 25. 08. 2015 kl. 17. 52 i. Fiskeretter. 27 kommentarer. Du verden så mye god mat som finnes, og hvor heldige vi er som har tilgang til all herligheten
Friterte viltkuler med kald bearnés

Friterte viltkuler med kald bearnés

Hakk kjøttet og lag en farse med finhakket løk, revet muskat, brød, olje, timian og knuste einebær. Det skal bli en krydret farse, ikke spar på krydderne