Panert kylling oppskrifter

Panert kyllingfilet - saftig og smakfull!

Panert kyllingfilet - saftig og smakfull!

Panert kyllingfilet. Du vender kyllingfiletene i mel så i egg og deretter i varm stekepanne. 1 kyllingfilet pr person, 2bifftomater, 3-4 never  spinatblader (jeg hadde ikke fersk, men har alltid frosne spinatblader i frysen), 1 fetaost (grønn eske), 1 liten rødløk, litt frisk basilikum,  mel, 2 egg, krydder for eksempel, salt, pepper, peppermix, basilikum, timian, etc. Deretter lager du små lommer i kyllingfileten 3-4 stk hvor du stapper det inni.     Legg på kyllingfiletene og dekk med aluminiumsfolie og sett det i ovnen på 200gr i ca 30-40 min Kylling MÅ være gjennomstekt. 1 kyllingfilet pr person, 2bifftomater, 3-4 never spinatblader (jeg hadde ikke fersk, men har alltid frosne spinatblader i frysen), 1 fetaost (grønn eske),
Kylling katsu curry

Kylling katsu curry

Kylling katsu er en japansk rett som består av panerte kyllingbryst med en deilig currysaus til. På lørdag lagde jeg denne yummy retten, og det ble kylling i går også men den retten kommer i et eget innlegg
Kylling Cordon Bleu

Kylling Cordon Bleu

Deretter steker du denne panerte halvdelen i stekepannen mens du panerer den andre siden. Kylling Cordon Bleu består kort sagt av kyllingfilet med ost og skinke inni, og har alle sine røtter godt plantet i USA
Sprøstekt kylling med ost

Sprøstekt kylling med ost

Knasende og saftig kyllingbryst panert med ost og potetchips. Kyllingretter. Legg kyllingfiletene i en smurt ildfast form, beregne litt avstand mellom hver
Havrepanert kylling

Havrepanert kylling

Jeg kommer stadig tilbake til disse, men de er så gode, så de står høyt opp på favorittmatlista
Fylt og panert kyllingfilet

Fylt og panert kyllingfilet

Panert kyllingfilet har jeg blogget om her før. Så panerte jeg den. Det begynte med den stakkars enslige kyllingfileten
Fiskepinner surret i bacon

Fiskepinner surret i bacon

Det er fisk som er på menyen idag, og for å få guttene til å spise fisk bør den komme i panert form, men nå er jo fiskepinner servert med pommesfrites rimelig godt også da
Pankopanert kyllingbryst fylt med blåmuggost

Pankopanert kyllingbryst fylt med blåmuggost

Jeg mottok for en tid tilbake «Panko Breadcrumbs» som en vareprøve fra Haugen Gruppen i forbindelse med en workshop jeg deltok på og bestemte meg for å prøve meg på noen forskjellige paneringer til kylling
Kyllingfingre med varm salat

Kyllingfingre med varm salat

Del kyllingen opp  i staver, dypp dem  egg og deretter i smulene. 2 kyllingfileeter. 2 kyllingfileeter.  . Savner du potetgull
Kyllingruller med urter

Kyllingruller med urter

Panert kylling med karrisaus Salvie. Denne kyllingen er smakssatt med salvie, hvitløk, ost og og spekeskinke
FISKEPINNE SANDWICH

FISKEPINNE SANDWICH

Prøver å være flinkere, men så er vi litt for glad i kjøtt og kylling og det blir fort valgt først… Det er så dumt, for fisk er så utrolig godt
Ukemeny 1/2016

Ukemeny 1/2016

Cæsarsalat med havregrynpanerte kyllingstrimler og ostekremdressing. (Kyllingen kan også byttes ut med kalkunkjøtt om du har det til overs fra nyttårsaften)
Wienerschnitzel

Wienerschnitzel

Kort fortalt så er en schnitzel et kjøttstykke som er banket ut for å få en tynt kjøttstykke som så er panert