De kan brukes til burger, varmes i brun saus og serveres med spagetti, ris eller potetstappe. Dressing til fiskekaker (og egentlig alt av fisk, kjøtt og kylling som er stekt eller grillet)
den markante smaken blir jo uansett som vanlig "drept" med enten uante mengder av ketchup, sennep, tusen øyer (thousand island) eller den klassiske hamburgerdressingen
tomat, agurk, salat, spinat, løk, rødkål, dressinger (oppskrifter under bildet). Jeg serverte denne med med hvitløksdressing og en slags guacamole med trøffel
Litt frisk oregano og proteinchips som pynt på bildene, men spis dem gjerne på vanlig måte med hamburgerbrød, hjemmelaget dressing, salat, ketchup og diverse som seg hør og bør når man spiser en burger
Anbefalt dressing. Klapp sammen mosen til en burger og stek ca. Smakfullt, sunt, fritt for egg og melk. 800 g kokte kikerter, 2 bokser, 1 finhakket løk, 2-4 fedd hvitløk, finhakket, 2 ts malt spisskummen, 2 ts knuste korianderfrø, 1/4 ts kajennepepper eller 1/2 finhakket rød chili, 2 håndfuller hakket flatpersille, eventuelt like deler persille og koriander, 1 ss sammalt hvete, 1 dl vann, salt, olje til steking
En dressing kan ta en enkel rett til nye høyder, en dressing behøver heller ikke være vanskelig å tilberede eller inneholde mange mer eller mindre ukjente ingredienser, den kan være så enkel som denne dressingen her som er fantastisk god til burger, grillmat, stekt laks, - egentlig er denne dressingen god til det meste, og har du en liten rest igjen er den super til dipp
Bland alt til dressingen, men vent med å salte. Men ein klassisk, saftig hamburger kan ein jo lage inne, og så kan du spare oppskrifta til den varmande sola dukkar opp att
Jeg serverer burgerne i brioche hamburgerbrød, med salat, tomater, rødløk og en enkel chilidressing, samt god ost -blåmuggost eller cheddar passer godt til
Vil du bake disse gode burgerbrødene finner du oppskriften her. Jeg må tilstå at jeg synes en saftig og god burger smaker innmari godt, særlig når den serveres med godt tilbehør og hjemmebakte burgerbrød