Bland sammen alle ingrediensene tildressingen og smak til med karri, bruk kapers hvis du har, mitt kapersglass var tomt i dag, men det setter en ekstra spiss på dressingen
Form farsen tilfiskekaker og steik på middels varme i litt smør til en gyllen farge. Ellers kan du fint tilføre andre grønnsaker eller urter for smak og konsistens
Røres i en kjøkkenmaskin eller for hånd, spe med fløte/melk til farsen har passe konsistens. 0,5 kg fisk, all slags fisk kan brukes, bland gjerne flere sorter
Bland olivenolje med sitronsaft og salt for en sunn og god dressing. Da jeg flyttet til Hellas var det mye mat jeg savnet fra Norge, blant annet fiskekaker
Ypperlig til salater eller som dip til grillede kyllingvinger (Buffalo Wings). Utfordringen nå er at jeg har bare en pakke igjen av denne krydderblandingen og da blir alternativet å lage dressingen fra bunnen av
du slipper alle tilsetningsstoffene. Idag er det hjemmelagde pitabrød og fiskekaker på menyen. Elt deigen til en glatt og god deig å jobbe med som slipper lett bakebollen
Vi kaller den bare for limedressing – og dette er en av mine favorittdressinger spesielt nå i grillsesongen – men egentlig året rundt fordi den er en sånn “all around” dressing du vet -som smaker nydelig til kjøtt, fiskeretter og vegetarmat og denne limedressingen bruker jeg alltid på tapasbordet
Nydelig dressingtil kylling, lam, pølseretter og godt som dressing på enkelte salater. Rør alle ingrediensene godt sammen og smak til med pepper og presset sitron
Følger du disse tipsene så er det lett, ja til og med kjapt å lage fiskekaker. Det høres jo litt avansert ut… Fra å være en fisk som svømmer i kaldt saltvann til og ende opp som en rund, gylden, saftig, lekker og smakfull fiskekake
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.